hej :) w Pleśnej było pięknie :) moja mama mieszkała na zamkniętym ośrodku z prywatnymi domkami bajer po prostu teren ogrodzony z ochrona dzieciaki bez problemu mogły sie bawić , w jednym z domków mieszka aktor co gra p.Włodka z Na Wspólnej :) nawet miałam okazje z nim porozmawiać :D bardzo miły
ogólnie tam jest jeszcze jeden ośrodek duże pole namiotowe dla kolonii dwa sklepy i kilka domów msze sa polowe tzn jest taki namiocik z ławeczkami i ołtarzem z desek przyjeżdża ksiądz i odprawia msze ,
do latarni w Gąskach niecałe 3 km a na plaży spokój nie ma jakiś nietrzeźwych czy nie kulturalnych do Kołobrzegu nok 15 km byliśmy tam tez ale o 17 zaczęło padać i pomału sie zwijaliśmy i dobrze bo połowe drogi spędziliśmy w tej okropnej ulewie wycieraczki nie nadążały zbierać wody wracaliśmy 6 godz po drodze 3 wypadki mijaliśmy
troszke fotek mam na naszej klasie a tu wkleje jakby co w weekend
Wiola jak tam rozstanie z Alą?? nie martw sie ja też myslę jak Basia zostaje czasem na weekend u ciotki albo jak my sobie wychodzimy na jakąś impreze to dzwonie po kilka razy