zazdroszczeSierpień będzie zdecydowanie wyjazdowy...
kochana powiem szczerze że zaczęło mi brakować brzuszka i zastanawialiśmy się już teraz nad kolejnym dzieckiem. Ale chusta mi to wynagrodziła. Jak mały jest w chuście to mam wrażenie że mam znowu brzuszek ciążowy. Jest tak milusio i przyjemnie jak on tak całym soba jest we mnie wtulony. A Patryczek jak tylko jest włożony do chusty to usypia. Po południu poproszę męża o lepsze fotki bo wczoraj nie mięliśmy czasu zrobić. Mój mały płacze w nosidle strasznie dlatego zdecydowałam się na chuste i był to mądry wybór jak dla nas. Ale wiadomo każde dzieciątku woli co innego :)Joanna Patryczek chyba cały wtulony w Ciebie,że aż go nie widać. Musi być super dzieciaczkowi tak miło i bezpiecznie.
jak ja Cię rozumiem , doskonale!!!! Ja jak widzę kobietę z brzuszkiem to aż taka dzika zazdrość jest we mnie,ze ona mam dziecko w sobie a ja już nie!!!! Ja znowu bym chciała być w ciąży czułam się taka wyjątkowa,ze jest we mnie życie a teraz Antolinka coraz większy i żal mi strasznie,ze już nie przykleja się do mnie tak jak tuż po porodzie.powiem szczerze że zaczęło mi brakować brzuszka i zastanawialiśmy się już teraz nad kolejnym dzieckiem.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości