http://www.allegro.pl/item397874900_row ... w_wa_.html a ten ma funkcję kierowania rączką i kolorek fajny
sama juz nie wiem czy patrzeć na firme czy wziąść ten który mi się podba, doradzcie jaki wy byscie wybrały
[ Dodano: 2008-07-17, 21:10 ]
Kocura po części masz racje że zima już niedługo i trzeba będzie ten rowerek gdzieś schować, poza tym na wiosne dzieci będą już większe. Własnie dlatego nie umie się zdecydować czy kupić taki bardziej dziecinny czy coś w stylu Hauck który będzie nam służył dłużej (przynajmniej mam taką nadzieje) Poza tym gdybym kupiła teraz to mamy jeszcze z 3 mies jazdy.
Kicia spróbuj poszukac rowerka Kacperka na allegro i wrzuć linka jak uda ci się znaleźć
[ Dodano: 2008-07-17, 21:16 ]
A ja dzis dostałam z rana smska od bliskiej koleżanki że o 5.55 urodziła synka wiecie że aż łezki mi posżły
I na dodatek przed chwilą dzwoniła kuzynka-sąsiadka (też w ciązy) że ma skurcze co 25 min i czy jak jej się w nocy akcja rozkręci to może mnie obudzić żebym ją do szpitala zawiozła Ja oczywiście chętna jestem, tylko że jutro do pracy na 6.00 ale co tam, odeśpie w sobote ( Olek w tym momencie pokazał by mi )