Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 22:18

Hej!!!
widzę, że tu urlopowo! i zdjęcia pozmieniane...śliczne!

Ewa witaj wśród nas

ja już po urlopie w trakcie planowania kolejnego...jeszcze w przelocie zabieramy się za urządzanie Hankowego pokoiku więc zamieszanie na całego...no i zmiana pracy mnie czeka...szukam lokalu na swój gabinet...bezowocnie na razie, co mnie bardzo smuci.

a wczoraj byłam na spotkaniu z Patrycją z moich kochanych majówek i było super!, polecam. Hania zaliczyła pierwszą kąpiel w morzu i zachwycona!!!

pa!!!

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 13:34

A my doopiero szykujemy sie na urlopik, wyjezdzamy nad morze...nie mogę siię doczekać.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2008, 23:59

Ja jeszcze mam tydzień w zanadżu :-D i też jedziemy nad morze, w sierpniu. JUż mamy domek wynajęty ze znajomymi, teraz tylko trzymać kciuki i klęczeć na grochu wznosząc modły o ładną pogodę

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

19 lip 2008, 22:09

witajcie ja tylko na chwilke sie przywitac z Wami :)
sluchajcie wlasnie wrocilismy z Zakopanego bylo super ale pogoda nie dopisala, dobrze ze mieszkalismy w apartamencie (60m) bo wiecie jak to jest z dzieckiem kiedy pada gdyby nie te 60m to niewiem co bysmy robili bo chociaz Macius sobie polatal :) fajnie bylo rz jezdzilismy na rowerach no bo padalo chodzilismy na basen taki aqua park super generalnei super gdyby nie deszcz deszcz i deszcz , rano bylo ladnie a potem padalo i tak w kolko ale fajnie bylo wlasnie ide sie pakowac bo moj mezulek idzie w tym tygodniu do pracy na dwie zmiany od 8-20 wiec i tak nie bedzie siedzial z malym wiec postanowilismy ze pojade z moja mama do moich dziadkow do mieszkania do Szczecinka pochodzimy na grob do dziadkow i nad jeziorko ciesze sie bo nie bylam u babci po smierci (od czerwca) i troche mi sie teskni i sie ciesze wiec spadam sie pakowac bo jutro nas nie ebdzie jedziemy do mojego meza domu wiec tak bede pewno za tydzien :) buziaki duzo zdrowka nie czytalam Was bo nie mialam keidy zdjecia jak przyjade i wszystko jak przyjade buziolki dla Was moje kochane

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 lip 2008, 12:10

jedziemy nad morze, w sierpniu
My też!! my też!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jak na razie pogoda do d...y. mam nadzieję że w sierpniu będzie ładnie, nie musi być +30 ale żeby chociaż nie padało :ico_sorki: :ico_sorki:karolina24, szkoda, że Wam pogoda nie dopisała :ico_placzek:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 lip 2008, 14:03

JA tez modle sie o pogode w sierpniu, ale ja o pogode w Anglii :-D

[ Dodano: 2008-07-23, 14:04 ]
A tu jedziemy na urlopik:
http://www.welcometopoole.co.uk/photoga ... /index.htm

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 18:58

Maggie, prosze o dopisanie mnie do listy urodzinkowej :ico_haha_01:

Ja juz sie tez melduje, wlasnie wczoraj wrocilam ze wsi, pogoda taka sobie ale nie ma co narzekac, bylam sama z mama bo maz pracuje. A sie tak wybyczalam i wypoczelam ze hooo. A za tydzien jedziemy na Chorwacje i to bede dla mnie dopiero prawdziwe wczasy, przezroczyste morze, slonce, opalanko, laba. Co wiecej chciec od zycia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karolina24

28 lip 2008, 14:34

witam Was po dwu tygodniowej przerwie w Zakopcu jak pisalam nie mialam pogody za to w Szczecinku mialam slinczna ani razu nie padalo :) odpocznelam troche bo to latanie za maciekiem to nie odpoczynek :) tylko charowa a jak slonce wali z nieba gorace to juz wogole ale blo fajnie bylismy raz w mielnie to Maciek normalnie nie chcial zejsc z plazy szalal jak opetany super
tutaj kilka fotek za duzo nie ma bo jak pogoda nie dopisala to nie bylo fotek a do tego drugiego miejsca zapomnialam aparatu :(
giewont
Obrazek
to cos zamiast krpowek bo na kropowkach bylam tylko raz przez dwie godizny i jak juz sie zbeiralam na fotki to zaczelo lac wiec tu cosw zamian :)
Obrazek
tu ja na spacerku w jedeny sloneczny dzien
Obrazek
tu skocznie
Obrazek
i ja z ... :) :-D stara a glupia hehehe
Obrazek
no i moge Macia ale to juz z apartamentu bo nigdzie nie hcodizlismy przez pogode
Obrazek
i ostania mina :)
Obrazek
a tak wogole Ewka_82 super miejsce na wypoczynek i staranie sie o dzidziusia :0::0 powodzenia i milego urlopu
a pozostale dziewczyny jak urlopiki????

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lip 2008, 22:24

karolina24, super zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My też po urlopiku nam pogoda dopisała nawet się troszku opaliłam :ico_oczko: za to Oliwka trochę nam ciężko zniosła cały ten wyjazd płakała w nocy chyba za dużo wrażeń jak na nią nowi ludzie nowe miejsce no ale morze widziała :ico_oczko: i bardzo jej się podobała z wody nam nie chciała dzikuska wychodzić wielki płacz był :ico_oczko: ale niestety chyba cos złapała bo teraz ma zapalenie hmm narządów :ico_oczko: hihi nie wiem jak to napisać mam nadzieje że wiecie o co chodzi :ico_oczko: wiec robimy nasiadówki z kory dębu bo to podobno pomaga no mam nadzieje bo strasznie płacze :ico_noniewiem: i tyle z urlopu nie do końca udany ja uważam że jakoś tak nie odpoczęłam wiecie u teściowej której się do końca nie lubi :ico_oczko: nie można odpocząć hihi no to zmykam i mówię na dzisiaj dobranoc dziewczynki :ico_spanko:

Awatar użytkownika
karolina24

30 lip 2008, 14:41

Paula a Ty Oli puszczalas na golaska bez majteczek???

Wróć do „Kącik dla rodziców”