Dziewczyny, zaraziłyście mnie! Pzryznawać się która to
Wczoraj mnie jakieś wstętne pzreziebienie wzięło, tylko się martwię, żeby Jasia nie zarazić!
Maritko, jesteście niesamowici! Wyściskałabym Was!
Wczoraj była u mnie kumpela z pracy, miała wolne bo wizę załatwiała sobie, tak że miło czas spędziłyśmy :)
Edulitko ale macie fajnie z tym: co to? :) my jesteśmy zachwyceni każdym słówkiem Jasia, ostatnio gada kot kot, koj koj, a od wczoraj sie - ale jak pięknie brzmi to sie, ah
a jakby co to? powiedział to chyba byśmy padli z zachwytu
Kasiulko, my Jasia strzyżemy maszynką do włosów, ale Konrad ma takie piękne loki, że szkoda ich się pozbywać! Czekam z utęsknieniem na zdjęcia od Ciebie!
Bo tymi od dziewczyn jestem zachwycona, dzieciaki świetne, mamusie piękne :)
I cieszę się, że nasza Ania ciążówka do nas zajrzała :) A wiesz już KTO to będzie?
Riterko, a Ty pięknie wyglądasz, fryzurka jak u modelki! Powodzenia w pracy!
Nellu, super zdjęcia na basenie! I pomysł z tym przedszkolem przedni! Też musze sprawdzić czy w pobliżu nie ma czegoś takiego!
Nellu, czy Ty jesteś na naszej klasie? Chcę Cię mieć w swoich znajomych
Asiu, nie dziwię Ci się, że jesteś zmęczona po 3 dniach sam na sam z Wiki...
Pewnie zapomniałam o czymś komuś napisać...
[ Dodano: 2008-02-29, 11:34 ]obejrzałam zdjęcia od KAsi! Rewelacja! Julka wszystkich chłopaków obcałowywała
A Kasia cały czas z gołą szyją chodziła i się dziwi, że chora! Ania K też miała gołą szyję, więc też już pewnie pociagająca chodzi
Naprawdę wspaniałe spotkanie i zdjęcia! Tylko niech wysili się któraś i skomentuje jak było, jak dzieciaki, jak dziewczyny!
JA chcę do Poznania! Ile kilosów jest ode mnie do Poznania?