WITAJCIE
dZIEKUJEMY CIEPLUTKO ZA ZYCZENIA URODZINOWE :ico_buziaczki_big:
Przyznam,ze wczesniej o tym nie pomyslalam, ale jak juz do mnie dsmue pootarlo to trochtnialam ... ze jednak zapomnialyscie o nas choc od ponad 2 lat juz tu przesiadujemy z Wami i tylko niedawno poluznilismy relacje
Ale juz mi minelo
J
ak juz wczesniej pisalam ... n
nie mam weny ... ale myslami jestem z kazda z Babosek
Iza podobnie jak ty czasami nei znajdowalam czasu by skupic sie na dzieciatku w brzuszku ... teraz jednak malenstwu jest juz tak ciasno w srodku , ze nie da sie nieodczuc jego obecnosci
I mnie rowniez D nie pyta sie jak sie czuje ... jakby bal sie spytac ... ale jak juz ponarzekam albo sie poskarze to jest niezastapiony ... wiem , ze sie troszczy i ze w nim takze zachodza zmiany ... wkoncu ponownie zostanie ojcem ... znowu zmieni sie nasza rzeczywisctosc ... mysle, ze Twoj maz rowniez martwi sie i troszczy o Was ... kazdy z nas inaczej to okazuje ... albo nie okazuje zbytnio
... jeszcze troche i usciskasz Julcie i zapomnisz o wszystkim ... pojawia sie nowe nie
wygody
Maggie ...mysle, ze podjelas odwazna decyzje odstawiajac tabletki ... moze to znak , ze juz czas na zmiany ... jednak rozwaz skonsultowanie tego z lekarzem ... poinformuj go moze co??? I jeszcze raz duzo zdrowka !
Mama_Kingi_i_Patryczka ... dzieki za milutkie slowa ... a co do zdjec to sama nie wiem jak to zrobilam ... dlaczego takie male wyszly ... nic nie widac ... a tak barzdo chcialam sie pochwalic brzuszkiem i kourosheem ... ze juz taki duzy chlopak z niego
Gabi ... Dzieki wielkie za komplementa
Aginka ... a to masz mala lobuzice, ale kochaniutka ... a co do tego psioaka to mimo wszystko troche zazdroszcze ... Kourosh ostatnio, po tym jak zobaczyl szczeniaka w pub'ie powiedzial : '' mamus ja chce psa''
ale poki co bedzie musial zadowolic sie braciszkiem
Bylismy dzis u znajomych, ktorzy maja 6 miesiecznego synka ... cudowny taki papusny ... i kourosh go uwielbial wrecz... calowal go po rekach , dawal buziaczki , glaskal ... bylam w siodmym niebie widzac jak zareagowal na dzieciatko, ktore ja tulilam ...
[ Dodano: 2008-07-18, 21:14 ]
moj smieszek
to ja 2 tyg temu wraz z Kouroshem i Kacperkiem;)
i wraz z rodzicami Kacperka ... tu brzuszek jest bardziej widoczny
[ Dodano: 2008-07-18, 21:23 ]
tym razem sie udalo ... zdjecia nie sa tak miniaturkowych wymiarow
Do nastepnego odczytania baboski