Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lip 2008, 08:34

witam sie z rana...u nas narazie slonecznie....za godzine do pracy ide...
Zborra...super ze juz wlasciwie skonczone...u mnie w domu tez zawsze byl nocny szal ae gora w 2 dni musialo byc wszystko skonczone....jedynie lazienke robili 2 tyg. a tak tonwymiana centralnego w 4 dni i juz bylo gotowe z pomalowaniem na cacy!!!!widze ze Wy tez tacy robotni ludzie jstescie :ico_brawa_01: :-D ...no i jedz i szalej na wyprzedazach!!!nakup Hanutce jak sie oplaca...super ze i Wam sie wyprzedazy dostalo troche!!!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2008, 11:44

kate_k82, no niestety tak to jest z chłopami. M. prasuje tylko swoje rzeczy jeśli chce wyjść gdzieś w porządnych rzeczach bo reszt ę prasuję ja.
KUlka, pewnie że będzie super zabawnie, w końcu poznam Twoje skarbki.
zborra, Wy to naprawdę robotni jesteście, ale super że kończycie. No i zobacz jak Hanula się ładnie zachowuje u dziadków. A wyprzedaży to zazdroszczę. Też bym się chętnie wybrała, ale kaski brak :( a tu jeszcze ten samochód padł :ico_zly:
Co do tego Krystka chodzenia to jeszcze nigdzie nie byłam. Na razie zwalam to na tro że on dość niedawno, jakiś niecały miesiąc temu zaczął chodzić. Ale dziękuję za uwagę będę go bardziej obserwować.
GLIZDUNIA, Ty już pewnie po pracce? Ja zaraz chyba też ciastko jakieś spróbuję zrobić. Moje chłopy znowu śpią bo M. wrócił o 8 z nocki i teraz nie tomny jest.
U nas troszkę lepiej, wysypka powoli schodzi, a jutro do kontroli więc się przekonamy.

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

20 lip 2008, 15:24

oj puściutko tutaj no tak ale to weekend :-D , mat śpui więc korzystam z okazji i do kompa bo inaczejk się nie da, sam walczy z klawiaturą, kiedyć męczyłam sie dobre 5 min zeby naprawić klawisz bo Mat się bawił :-D no cóż jak sama ja tutaj to może pobawię sie ze zdjęciami :-D

[ Dodano: 2008-07-20, 15:31 ]
jeszcze tylko pochwalę się zdjęciami z wczorajszego spacerku

tu dorwał rowerek jakiejś dziewczynki :-D musiał sprawdzić czy też taki dobry jak jego :-D
Obrazek

goni gołąbki ale mama gapa i nie utrwaliła na zdjęciu :ico_wstydzioch:
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2008, 15:53

hejka
ja wczoraj tez zagoniona no bo robiłam ta imprezke z okazji obrony..najpierw mamie sie spomniało ze chce jechac do praktikera cos pokupic no to wsiadlismy wszyscy i pojechalismy, zakupy ktore miały trwac godz trwały chyba z 3 ja juz wkurzona bo Mila spiaca, jakbym wiedziała ze sie to tak przedłuzy to siedziałabym z nia w domu, ale nic na szczescie jak wrocilismy poszła lulu wiec ja zabralam sie za pichcenia i mi kolejne 3 godz zleciałay, ale opłacało sie, choc nie przyszli wszyscy co mieli, np moja siostra mnie olała dla zaprawiania ogorkow :ico_puknij: :ico_zly: ale trudno fajnie było, siedzielismy chyba do 24 fajnie sie piło na swiezym powietrzu i dzis nawet kaca nie mialam :ico_haha_01:
teraz czekam az moi sie obudza i moze na jakis spacer pojdziemy ze znajomymi, Mila dzis znow popołudniowa drzemke strzela :ico_noniewiem: mi w sumie tez by sie chciało oczko zmruzyc..

zborra slicznie ze juz konczycie, a jak Hanuta u dziadkow sobie radziła? :ico_noniewiem:
pati oby na kontroli juz wszystko git było :ico_sorki:
kulka no łózeczko bajkowe!!
kate a Mati lubi na rowerku jezdzic?Mila na swoim jedynie rundke zrobi jak wszystkie piosenki sie wygraja to ona schodzi i koniec jazdy.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-20, 16:45 ]
to ja wam jeszcze pare fotek Milu wkleje
zamykam okienko
Obrazek
Obrazek

otwieram okienko
Obrazek
Obrazek

wstaje
Obrazek

kucam
Obrazek

i moj "dżambuś" dzisiaj
Obrazek

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2008, 22:06

no to kilka foteczek z naszego urlopu
mala byla aniolem a ja zaluje ze tak krotko

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2008, 22:10

Hej!!!

mi coś net muli, więc nie widzę wszystkich zdjęc...ale te które widzę są bombowe!!!

No u nas tak...prawie do południa kończyliśmy ustawianie, przestawianie...i przenoszenie gratów. potem szybki prysznic i do Bydgoszczy...tam niby wyprzedaże, ale w wielu sklepach drożyzna. W h&m tak jak sądziłam dla dzieci nonono! udało mi się tylko za 10zł kupić Hance spódniczke dżinsową. Za to sobie super żakiet, tunikę i bluzkę, a J koszulkę, sweter i bluzę...policzyliśmy sobie że powinno wyjść ok.200zł a on zapłacił prawie 300!!! stanęłam więc z boku i liczyliśmy po kolei...okazało się, że najpierw za przecenione na 5zł 2pary butków dla dzieci policzyli nam normalnie, a potem że moją bluzkę pani skasowała 2razy i to bez rabatu!!! :ico_zly: i żeby anulować paragon J musiał jeszcze stać w wielkiej kolejce! o nie! już w tym sklepie zakupów nie zrobię nigdy!!! potem jeszcze w biegu kupiłam za 40zł spodnie pasujące mi do żakietu i biegiem po Hanię...ale jak zajechaliśmy do teściów to ona spała...w spokoju zjedliśmy obiad a potem czekaliśmy aż się obudzi. Teściowa poszła po nią i prowadzi ją do pokoju. Hania nas nie widziała i szła do cioci, a jak zobaczyła J to od razu do niego!!! i tylko mama...mama...ale spodziewałam się większej radości szczerze mówiąc!!! normalnie mam cygańskie dziecko...gdzie ją nie zostawisz to ok...2noce i 2dni bez nas a ta pełen luz, ani płaczu, ani marudzenia...szok!

zmykam...bo na oczy już nie widzę...a Hania coś niespokojnie śpi...więc dobranoc, do jutra!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lip 2008, 22:10

hejka...bylismy dzis nad morzem :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: ...pierwszy raz z Maya...i pierwszy w tym roku :ico_olaboga: ...pogoda nam dzis wyjatkowo wypalila wiec szybko w auto i w droge...Maya w obie strony spala :ico_sorki: wiec spoko...nad morzem cieplo ale wial silny cieply dosc wiatr...nie wiadomo bylo jak sie ubrac...jedni w kapielowkach inni w kurtkach....a Maya...ryczala jak szalona bo tak sie piasku bala :ico_szoking: ...bo to chyba moa wina bo jak weszlismy na plaze to zdjelam jej buciki i postawilam na piachu,a ta pierwszy raz wogole widziala piasek i zaczela krzyczec :ico_noniewiem: ...i siedziala caly czas na kocu...albo byla na rekach bo nie dopuszczala do tego by jej szlachetna stopa stanela na brudym piachu :ico_haha_01: :ico_puknij: nawet do reki nie chciala go wziasc...masakra jakas...ale i tak bylo cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam fotki to wkleje jak Maya pojdzie spac,bo ta drzemka w drodze powrotnej zaklucila nam rytm i teraz walcze z wiatrakami :ico_olaboga:

Lady,zdjecia sliczne...a najladniejsze to ostatnie gdzie Mili ma kiteczki :-D :ico_brawa_01:
Kate,super Mati..i on mi na starszego w tych wloskach wyglada :-)
Pati,swietnie ze wysypka juz schodzi...informuj nas jak tam u lekarza!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2008, 22:30

glizda moja tez miala piaskowstręt ale jej przeszlo
musicie czesciej jezdzic na takei wycieczki
morze jest wspaniałe

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 lip 2008, 22:35

Jagodka...ale slicznie...i odpoczelas konkretnie??....daj wiecej fotek plisss

Zborra..no to niezla przygoda z h&m em...tylko sie zrazilas i tyle...ale chociaz upolowalas cos dla siebie!!!!zawsze to kilka szmatek wiecej :ico_oczko:

a ja juz wsciekla siedze...Maya nie moze usnac i juz pol godz. fika po lozku i sie kreci...i juz zasypiala to kto tam do A. na kon. zaczal dzwonic i obudzona na nowo...zaraz wpadne w szal normalnie :ico_zly:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2008, 22:40

wiesz jak sie odpoczywa z dzieckiem
na szczescie mama czasem przejeła pałeczke
ale mala byla rozkosznie grzeczna i kocham ją za to

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”