hello
Kate jasne rob sobie czesciej wypady, niech sobie w domu nie mysla ze cały czas bedziesz na ich posyłki, nalezy ci sie!!

a ta pobudka..coz..Mila tez kiedys miewała takie wyskoki ktore dla mnie marnie sie rano konczyły
glizdunia no super wypad a czemu sie nie opalaliscie tak jak niektorzy?z powodu tego wiatru?
Jagodce widac ze na plazy sie podobało, te trzecie zdjecie jest super, super ujecie!!
zbora ale fajnie z tymi zakupami i fajnie ze cos w HM znalazłas dla siebie, jak dla mnie to tam nic fajnego nie widziałam

A oczywiscie zawsze dla siebie cos tam wypatrzy

no i pokaz jak tam u was teraz wyglada i czy hania sie wogole zorientowała ze cosik sie u was pozmieniało??
sikorka pieknych masz tych chłopakow w domu

a co do mojego przyjazdu to ja sie pisze, choc moj marudzi jak nie wiem, ost mi nawet dał ultimatum ze mnie zawiezie ale jak mu GPS kupie bo on nie chce błądzic po calej Polsce, ale mam nadzieje ze jeszcze go udobrucham, ale dokładnie na kiedy?
kiedys wam pisałam ze moja sasiadka jest w ciazy i urodziła wczoraj 4,5 kg corcie

miała pewne problemy bo dzidzia akurat obrocona byla w poprzek a zaczynała rodzic normalnie, a w ost momencie lekarz zdecydował sie na cesarke..co za baran ja prowadził ze nie umiał usg zrobic i spr ułozenia dziecka
a ja teraz zaczynam przeprawe z testami na prawo jazdy..ale bede tu zagladac..
[ Dodano: 2008-07-21, 13:10 ]
hej ho gdzie sie wszystkie podziewają???
hmm..
chciałam zapytac was czy mierzycie dzieciaczkom ciemiączko?tzn czy sprawdzacie czy sie zarasta?bo niby do 18 m-ca powinno sie zarosnac a ja jak badam Mili ciemiaczko to ma jeszcze dosc spore