Cześć dziewczyny
Nie ma kto klikać na TT, wszystkie zajęte no ale właśnie takie są uroki lata i wakacji, nie ma czasu na kompa, ale nadejdą jesienne dni i znów nas będzie dużoooo, przy najmniej taką mam nadzieję.
U nas wszystko po staremu, Krystiano taki rozrabiaka maly. Ze spaniem nie mamy odpukać większego problemu, w dzień śpi dwa razy a wieczorkiem spać idzie koło 20-21 i śpi czasem, aż do 9.30

pod warunkiem, że ok 5.00 dostanie butlę z mlekiem. Usypia sam, po prostu wkładam go do łóżeczka i wychodzę z pokoju. On się troszkę powierci, pogada sobie, a później zasypia, na szczęście nie muszę go lulać jak Karinę

. Powolutku przygotowujemy się do wyjazdu

nad morze, muszę jeszcze jakieś zakupki porobić i pod koniec tygodnia zacząć się pakować. Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy wyjeżdżamy, zależy jaka będzie pogoda i jak szybko mężulek skończy to co ma pozaczynane w pracy.
DELICJA - super samochód, my mamy też taką Vectre tylko combi i jesteśmy strasznie zadowoleni z tego autka

Twoich teściów nie rozumiem, no ale jak sama piszesz nie ma co się nimi przejmować, w końcu to oni będą spłacać te kredyty

.
SYLA - odpoczywaj i ciesz się mężusiem
KOLKA - dużo cierpliwości i wytrwałości przy zbiorach wiśni
CARO - ja też czekam z niecierpliwością na zdjęcie maluszka, kurcze a kopników też zazdroszczę... ech nie zapomniane to uczucie
HEKTORKA - super, że masz Nianię

odpoczniesz sobie troszkę
Dobra zamykam spać jutro wybywam na cały dzień z domku

, ale zajrze wieczorkiem, tak że pisać dużżżżżżoooo, żebym miała co czytać.
Buziakiiiiii paaaaaaaa