Patija przywiesilam zaslonki bo i tak chce kupic chyba rolete
a jak nie kupie to zaslonke jeszcze wypiore
Materac w lozeczku tez zostawilam z folia jeszcze
No i dywanik musimy jeszcze kupic
ja tez mam jeszcze w folii wszystko jest w folii, posciel, poduszeczka, wszystko wyloze tak na poczatku wrzesnia tak mysle, przeciez nic sie nie stanie chyba jak troche postoi prawda, a musi tez tak troche sie powietrzycMaterac w lozeczku tez zostawilam z folia jeszcze
no my tez chcemy kupic rolete ale jeszcze sie zobaczyPatija przywiesilam zaslonki bo i tak chce kupic chyba rolete
no to urodzi się w moje urodzinki super że tak rośnie i że wszystko wporządku , jednym slowem same dobre wiadomościTermin ostatecznie zmieniono mi na 16 października. Kropek jest zdrowy, wazy 1200 g czyli dwa razy wiecej niż na usg 3 tygodnie temu!!! nieźle dał czadu
acha-wody płodowe w normie! uffff...nie ma sladu po małowodziu
Agusia 1982generalnie musze powiedziec ze Twoj pos poprawil mi humor od ranaja w pierwszej ciąży przytyłam az 23 kg,i szybko to zgubilam po urodzeniu,a teraz jak narazie tylko 10,także spoko,jeśli bylo się szczupłym przed ciążą to i po ciąży szybko można wrócić do normy,ja tak miałam,wtedy przed ciążą ważyłam zaledwie 47kg,na koniec 70kg,i w pól roku po porodzie wyglądałam już jak szkielet i dodam że nie karmiłam piersią,bo mówią że jak piersią to szybko sie gubi kilogramy a ja nie karmiłam i też zgubiłam,pozdrawiam
Ja tez musze wygladac na Boze Narodzenie jak szkielet Ale tak sie do tego zarcia przyzwyczailam,ze nie wiem czy sie teraz odzwyczajew pól roku po porodzie wyglądałam już jak szkielet i dodam że nie karmiłam piersią,bo mówią że jak piersią to szybko sie gubi kilogramy a ja nie karmiłam i też zgubiłam,pozdrawiam
Ja czekam na wozek ,boje sie tylko ze go przywioza akurat jak bede u poloznej,chyba napisze kartke,zeby zostawili u sasiadow.Klopot w tym,ze trzeba poprosic o ta przysluge sasiadke,ktora sobie sasiad miesiac temu przywiozl prosto z Chin i ona ani slowa po angielsku ,ja natomiast ani slowa po chinsku Jakos jej to wytlumacze chybaZabieram sie za sniadanko i kawke na dzisiaj nie mam planow...wiec nuda
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość