Patrycja.le,
żyj nam w zdrowiu, szczęściu i z uśmiechem na twarzy, a dzisiejszy dzień urodzin niech będzie wyjątkowy i na długo zostanie w pamięci!!!!
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
ladybird23, no co Ty, przecież ja napisałam 23 - 24 czyli normalnie weekend, nie wiem dlaczego myślisz, że niedziela - poniedziałek. Karol właśnie usnął to zaraz będę dzwonić do tych ludzi od kwater.
GLIZDUNIA
widzisz jak to jest, o wszystkim trzeba rozmawiać

Ale ja też przez to przeszłam, Sikor palił, jak zaczęliśmy ze sobą chodzić, powiedziałam mu poprostu, że jak chce być ze mną to musi rzucić, bo ja popielniczki całować nie będę, rzucił, ale jak poszedł do pracy, stres go zżerał i znowu popala w tajemnicy przede mną, najpierw walczyłam, a potem dałam spokuj, a on sam zmądrzał jak się Kacper urodził, miał motywacje i tak już 10 lat nie miał fajki w ustach.
Zborra ślicznie, naprawdę ślicznie i przestrzeni Ci zazdroszczę, pamiętaj, żeby Ci już nigdy nie zaświtał pomysł z przeniesieniem do bloku. I działaj, działaj z tym lokalem, przydałaby mi się jakaś pożądna wizyta u znajomej kosmetyczki
No i już nie wiem co tam miałam której napisać, zapomniałam
[ Dodano: 2008-07-23, 12:33 ]
Dziewczyny, dodzwoniłam się do tych ludzi, w obu domach koszt jest
30 zł od osoby, w jednym niby 15 łóżek w drugim babka mówi, że 20 miejsc noclegowych. Tylko w tym jednym nie wiadomo, bo podobno ktoś rezerwował, ale do dziś miał dać odpowiedź więc mam jeszcze dzwonić, a w tym drugim babka była akurat w przychodni i nie miała kalendarza więc nie wiedziała, no i też mam dzwonić. Ale teraz powiedzcie mi czy wogóle takim czymś jesteście zainteresowane???? czy chcecie wszystkie w takim domu??? Mówię tu o tych kwaterach
http://kozienice.dt.pl/infopage.php?id=678,