Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 lip 2008, 10:19

Patrycja.le,
[center] Obrazek
Dziś 25 kończysz lat
lecz przed Tobą cały świat!
Nie żałuj tego, co minęło,
ciesz z tego, co w życiu się osiągnęło!
Zawsze dąż do wytyczonego celu,
mimo iż zazdrości Ci wielu!
Otaczaj się przyjaciółmi swymi,
raduj momentami tymi,
które uśmiech Ci dają i szczęścia przysparzają!
Serce Twe niech zawsze tak czyste będzie,
a dobrych ludzi znajdziesz wszędzie!

Obrazek [/center]

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2008, 10:43

Ewcik, Glizdunia dziękuję bardzo :ico_wstydzioch:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2008, 10:44

hello!

Patrycja z okazji kolejnych urodzin samych pieknych i radosnych chwil, pogody ducha, miłosci meza i Krystka i usmiechu na twarzy kazdego dnia :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Mila dzis zaskakujaco długo spała bo znow do 8:30 z racji tego drzemka przeniesiona i teraz jaka taka stłumiona chodzi, cały czas idzie tam gdzie nie wolno i jak ja zabieram to płacze :ico_olaboga:

zborra pokoik Hani uroczy tapeta w sypialni tez bardzo ładna tylko ja z tych zdjec nie bardzo kumam co gdzie macie w tej sypialni, szafki z tv, komp?a łózko?hmm..a wszystkie te szafeczki dla Hani kupiliscie w ikei?ile was to wyszło jesli moge spytac bo tez zamierzam Mili zminic meble w pokoju

glizdunia no to super ze sie wyjasniło, ja tez kiedys miałam taka sytuacje z A jak niby przestał po slubie palic, a zaczał nowa prace i kiedys znalazłam mu w plecaku paczke po fajkach i od razu chaja była bo ja wybuchowa jestem i długo długo sie kłóciłam z nim o to palenie znowu ale nic mi to nie dalo tylko kupe nerwow dla mnie bo A se nic z tego nei robił palił dalej.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-23, 11:52 ]
moje dziecie juz spi..ja sie biore jak co dzien za małe sprzatanie..kurna z tych nudow to codziennie latam z jak nie z pronto to z mopem :ico_haha_01: A to nazywa mania-sprzatania :-)

dzis znalazłam u Mili dwa pieprzyki :ico_szoking:
i tez sie slini niemiłosiernie, dzis np pluła nadmiarem sliny :ico_noniewiem:

sikorka a co z ta data tego spotkania jednak to jest niedziela i poniedziałek?

a gdzie wy wszystkie?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2008, 12:20

Patrycja.le,
żyj nam w zdrowiu, szczęściu i z uśmiechem na twarzy, a dzisiejszy dzień urodzin niech będzie wyjątkowy i na długo zostanie w pamięci!!!!
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

ladybird23, no co Ty, przecież ja napisałam 23 - 24 czyli normalnie weekend, nie wiem dlaczego myślisz, że niedziela - poniedziałek. Karol właśnie usnął to zaraz będę dzwonić do tych ludzi od kwater.

GLIZDUNIA
widzisz jak to jest, o wszystkim trzeba rozmawiać :-D Ale ja też przez to przeszłam, Sikor palił, jak zaczęliśmy ze sobą chodzić, powiedziałam mu poprostu, że jak chce być ze mną to musi rzucić, bo ja popielniczki całować nie będę, rzucił, ale jak poszedł do pracy, stres go zżerał i znowu popala w tajemnicy przede mną, najpierw walczyłam, a potem dałam spokuj, a on sam zmądrzał jak się Kacper urodził, miał motywacje i tak już 10 lat nie miał fajki w ustach.

Zborra ślicznie, naprawdę ślicznie i przestrzeni Ci zazdroszczę, pamiętaj, żeby Ci już nigdy nie zaświtał pomysł z przeniesieniem do bloku. I działaj, działaj z tym lokalem, przydałaby mi się jakaś pożądna wizyta u znajomej kosmetyczki :-D

No i już nie wiem co tam miałam której napisać, zapomniałam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-07-23, 12:33 ]
Dziewczyny, dodzwoniłam się do tych ludzi, w obu domach koszt jest 30 zł od osoby, w jednym niby 15 łóżek w drugim babka mówi, że 20 miejsc noclegowych. Tylko w tym jednym nie wiadomo, bo podobno ktoś rezerwował, ale do dziś miał dać odpowiedź więc mam jeszcze dzwonić, a w tym drugim babka była akurat w przychodni i nie miała kalendarza więc nie wiedziała, no i też mam dzwonić. Ale teraz powiedzcie mi czy wogóle takim czymś jesteście zainteresowane???? czy chcecie wszystkie w takim domu??? Mówię tu o tych kwaterach http://kozienice.dt.pl/infopage.php?id=678,

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2008, 12:37

mi tam taki domek pasuje..i sory :ico_sorki: sikorko wrociłam te pare stron wczsniej i faktycznie 23-24 a mi sie jakos w glowie poprzestawiało ze 24 i 25 i dlatego tak smeciłam, jeszcze raz :ico_sorki: tak to mi pasuje..
spr se na mapie ze mam 360 km, to nie wiem na ktora dojedziemy w ta sobote :ico_olaboga: i czy wogole bez gps dojedziemy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lip 2008, 12:53

ladybird23, ja mogę robić za gps przez telefon, a przyjechać możecie już w piątek :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2008, 13:08

my wyjezdzamy w piatek rano :)

a co do spotkania majowek to ja ppgadam z mezulkiem w weekend i dam znac :)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2008, 13:54

Tak jak myślałam - nockę mieliśmy okropną :ico_olaboga: Spaliśmy może 4-5 godzin. Na szczęście mały zasnął przed chwilą choć nie wiem ile pośpi bo mu bulgocze w nosie :ico_noniewiem: Dolna lewa trójka jest już na wierzchu i Wiktor nie marudzi, ale katar ma potężny :ico_olaboga:

I tak - Hanutkowe buciki są the best :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pokoje też :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Patrycja wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lip 2008, 14:34

hejka...a my sie kapalysmy :-D znaczy sie Maya sie kapala i zaraz wkleje kilka zdjec a jak ktos ciekawy reszty to zapraszam na moj album....

Kamizela,super ze juz jeden na wierzchu!!!oby szybko poszlo bo niepotrzebna taka meka!!

Lady,my mamy juz od kilku miesiecy 1 pieprzyk i na tym narazie koniec...ale ja jestem obsypana niesamowicie wiec pewnie po mnie bedzie miala setki :ico_noniewiem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 lip 2008, 15:01 przez GLIZDUNIA, łącznie zmieniany 3 razy.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2008, 14:38

GLIZDUNIA, jaka ty szczupla jestes!!! Maycia super :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”