dziendoberek
jakos tak ostatnio nie mialam czasu na tt i gdy przed chwila weszlam musialam doczytac 6 stron...wow w koncu zaleglosci mialam hehe
mam nadzieje ze tu tak gwarno bedzie czesciej
ciezki jakis taki weekend mialam, sporo spraw na glowuie, wielka klotnia z T, juz go chcialam pakowac ale sie pogodzilismy...
wczoraj caly dzionek bylismy w niemczech bo jechalismy 1400km w jedna i druga strone po maszyne, tylek mi juz wchodzil w d
...a jak wrocilismy ok 20 do domu to musialam jechac 50 km od szczecina na lotnisko zawiesc rodzicow bo lecieli do brata do dublina, wracaja z nim za tydzien bo akurta bedzie mial urlop i na chrzcinach malego bedzie...
ja mam stresa coraz wiekszego...nic nie mamy uszykowanego oprocz garniturku Oskara...
w tym tygodniu zaczne sprzatac porzadnie dom, okna tez musze pomyc bo sa straszne , ogrodek do stanu uzywalnosci doprowadzic bo jak pogoda dopisze to imprezka na dworku bedzie..zakupy trzeba zrobic, drugi pawilon kupic, zarelko i jeszcze z 2 -3 dni pewnie mi gotowanie i szykowanie wszystkiego zejdzie...a nie amm w co sie ubrac i T tez...
a chrzciny za 10 dni
z czego jutrzejszy caly dzien odpada bo jade dzis o 23:55 po siostre do warszawy bo wraca z obozu..jedziemy poc iagiem z Oskim, pierwszy raz bedzie jechal, mam nadzieje ze bedzie spal
i nie bedzie o sobie dawal wszystkim znac
, w warszawie spotykam sie z bozen ka 74....szkoda ze zadna z was nie mieszkqa w warszawie
jak wrocismy to mamy 1,5 dnia an wypranie, wysuszenie i spakowanie znowu rzeczy siostry bo znowu na oboz jedzie
taki zakrecony ten tyzien bedzie, pracowity...
Oskar dzis nie spal, nawet specjalnie go nie kladlam, poloze go spac jak zrobi sie spiacy... moze nawet o 15 bo w sumie im pozniej zasnie tym lepiej..najwazniejsze zeby jadac na dworzec nie musiec go budzic bo wtedy jeszcze bardziej bedzie marudzic.....
Dorotko, Gabrysiu wszystkiego z okazji rocznicy! Kochajcie sie i badzcie szczesliwi!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
zdjecia dzieciaczkow super, Maja siwetna modnisia i to zdjecie na molo bombowe
, Emilka slicznotka na krzesleku a Adusia podczas snu mnie rozsmieszyla, przeslodka
a to moj czort z gajerku