Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2008, 00:08

Glizdunia ale my tylko powiększyliśmy normalne zdjęcie...wybrałam czarnobiałe...teraz troszkę żałuję, że takie...wzięłam za namową J takie z Karpacza, pokazywałam Wam, takie czarnobiałe na cmentarzu w Czechach, oczywiście Hania ze smoczkiem w buzi...ale śliczna jest przecież...

ja obejrzałam JOB z J, ale w międzyczasie poprasowałam wszystko, została tylko pościel...kręgosłup mi siada już...
jutro rodzice wyjeżdżają, więc zostaję z Hanią sama...a nie chce mi się, bo ona marudna i złośliwa...i żre wszystko ,że nawet na dworze się nie chce siedzieć!!! popłakiwała przez sen, czuję, że jeszcze max 2tygodnie i może będzie jakiś ząb? mam nadzieję, że do naszego urlopu coś jej wyjdzie, bo jak mi tam będzie się darła to zwariuję!!!

dobranoc, do jutra!!!
a co tu dziś tak pusto???

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2008, 09:04

O widzę zborra, że wczoraj tak samo zkończyłyśmy dzień - wielkie prasowanie. Ja dwa filmy na jedynce obejrzałam i taką górę wyprasowałam, że aż dumna jestem i szczęśliwa - jak to mało do szczęścia Sikorce potrzeba :-D :ico_haha_01: :-D

A teraz do wszystkich - dom już zarezerwowany - ten drugi na tej stronie - u Pani Barbary Wieczerzak http://kozienice.dt.pl/infopage.php?id=678 Czytałyście jest tam 6 pokoi i miejsca dla 20 osób więc dziewczyny sprężajcie się i przyjeżdżajcie. Dom jest blizko jeziora, niedaleko jest właściwie wszędzie i na basen i do ogrodu jordanowskiego, napewno będziemy mogli spędzić miło ten dzień. Już czekam na Was!!!!

U mnie pogoda okropna od trzech dni, prawie nie przestaje padać, aż już jestem :ico_zly: Nawet na zakupy ciężko wyjść, a na obiad nie mam nic :ico_zly:

AA jeszcze zapomniałam napisać, że Maya na ławeczce w kapelusiku to taka na piękną pocztówkę, albo właśnie na obraz, kurna GLIZDUNIA, a TY................szkoda, że nie jestem facetem :ico_oczko: i może dobrze, że nie przyjedziesz na to nasze spotkanie :ico_oczko: , bo jeszcze by mi Sikor oszalał :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

24 lip 2008, 09:07

dzien dobry!!!!
u mnie piekne słonko ...........

a wczoraj okazalo sie ze mam nawiedzona sasiadke ... ktorej pranie na moim balkonie przeszkadza ......... no i stwierdzila ze krzycze na dzieci .....
myslalam ze ja pacne ,,,, przyszla do mnie o 21 ,,,, z własna wizja mojego zycia hehe

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2008, 09:18

KUlka, co to za kobieta??? A dlaczego jej pranie przeszkadza? Bo ja ostatnio swojej sąsiadce też zwróciłam uwagę o pranie, bo powiesiła piętro wyżej tak pranie na suszarce zewnętrznej, że zasłoniła mi jakąś pasiastą narzutą całe okno, normalnie miałam ciemno w pokoju. Nie powiesiła przez pół, tylko za dwa rogi więc sięgnęło do mojego parapetu. A jak jej zwróciliśmy uwagę, to jeszcze oburzona była, bo kiedy jej to pranie wyschnie jak złoży na pół. :ico_olaboga: A sąsiad też kiedyś próbował mi mieszkanie meblować i dywany układać, żeby mu ciszej było na dole :ico_puknij: Tak to jest w bloku mieszkać, ale Ty masz chyba własny domek?? To o co chodzi babie?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2008, 09:48

No i Wiktor mi pokasłuje - ale na razie nie idę do lekarza, będę mu podawać to co miał ostatnio, a jakby nie przeszło to pójdziemy do pediatry. Nocka dziś o wiele spokojniesza :ico_sorki: :ico_sorki:

A za oknem szaro i ponuro - bleee :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

24 lip 2008, 10:03

ja też się witam. Alicja dziś ładnie pospała do 9 z przerwą o 6:30 ma butlę. Teraz zjadła wieli kubek kisielu i szczęśliwa rozrabia. Za to ja przysypiam. Siediałam wczoraj nad projektem chyba do 2 w nocy. Masakra

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lip 2008, 10:11

hej
u nas tez dzis szaro i ponuro, choc jeszcze nie padało, ale wczoraj lało prawie cały dzien, wiec juz dzis mogłaby ta pogoda odpuscic bo ani na dwor wyjsc..wczoraj jak moja mama wrociła z pracy to Mila nie dawała jej zyc zeby isc do kaczek, no ale co pogoda do bani to gdzie pojda i skazana byłam na kwakanie moje dziecka co chwile...wogole to ona od razu jak tylko usłyszy babcie tzn moja mame to od razu zaczyna kwakac, za chwile dojdzie do tego ze tylko z kaczkami jej sie babcia bedzie kojarzyc :ico_haha_01:

kazmizela to nieciekawie z Wiktorkiem jak jeszcze kaszel doszedł :ico_noniewiem:
sikorka ja mam nadzieje ze moj chłop nic nie wymysli i przyjedziemy bo juz sie napaliłam na to spotkanie :ico_wstydzioch:
zbora no to tak jak hania spi to masz fajnie, Mila jednak jeszcze czasem sie odezwie w nocy, ale tez fajnie spi od ok 20 do 7-8 zazwyczaj juz przespi..
ciesze sie ze juz ten etap mamy za soba, tego nocnego wstawania i mleka w nocy :-)

wogole to zauwazylam jak moje dziecko strasznie urosło, jeszcze nie dawno wchodziła pod blat w kuchni i ledwo siegała go od spodu a teraz ledwo pod niego wchodzi, wejdzie jeszcze swobodnie ale reki juz nie wyprostuje i siega juz swobodnie na stoł na holu i to mnie powoli przeraza, bo jednak bardzo czesto stawiam tam kawe czy mam kompa, normalnie :ico_szoking: jaka ona juz duza :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lip 2008, 10:11

Hej!
Ja się tylko przywitam bo nie mam humoru i raczej jestem wkurwiona. Napiszę później o co chodzi.
Miłego dnia

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

24 lip 2008, 10:13

hejka z rana...
Sikorko no to mi dowalilas komplementem ze hohoho :ico_wstydzioch: no dzieki dzieki... :ico_oczko:

a u nas do odmiany drugi dzien ladnej pogody sie zapowiada....nawet Maya chodzi w nowych krotkich spodenkach bo to moze byc jedyny dzien kiedy je wychodzi :ico_noniewiem:
Kulka..no to sie sasiadka odwazyla niezle...mi by wstyd bylo chodzic po ludziach o tej godzinie wiedzac ze masz dzieci...i jeszcze miec pretensje ze na nie krzyczysz....a tak faktycznie glosno krzyczysz ze ona slyszy?moze masz silny glos?

Kamizela,no to dobrze ze juz lepiej u Was...ale kaszel z czego?pewnie od kataru splywajacego do gardla...oj biedny Wikus!

chcialam dzis pojechac sobie sama do miasta polazic po sklepach...bo ostatnio bez Mayi bylam w listopadzie zeszlego roku...i to byl jedyny raz...i juz sie czuje taka bleee i wogole ze nie wiem nawet gdzie jaki sklep...a ja bardzo lubie buszowac w sklepach...tylko z Maya nie moge...i chcialam pojechac ale widze ze A. jeszcze z pracy nie wrocil i znow jestem uziemniona bo ktos musi sie caly dzien Maya zajmowac skoro on bedzie odsypial do 20.00 :ico_noniewiem: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-07-24, 10:18 ]
Lady...my to samo wczoraj z A. stwierdzilismy ze nam Maya strasznie urosla ostatnio :ico_szoking: ...jakie ma dlugie nogi i wogole juz taka dziewczynka a nie kluseczka jak zawsze....i zaczela mi wyrastac z ciuszkow w ktorych dluuuugo juz chodzi...i sie ciesze bo bedzie zmiana garderoby!!!! :ico_haha_01: normalnie juz taka pannica ze szok,i ta samodzielnosc dodaje jej powagi :ico_haha_01: ...ubiera buty sama,zaklada kapelusz i okulary i wychodzi na dwor sie bawic :-D ...a ja patrze i podzwiam :-D .......
Pati,opowiadaj co sie dzieje!

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

24 lip 2008, 10:59

widze ze Patrycja w takim samym nastroju ...
Pranie mam normalnie na sznurkach hehe ale ona twierdzi ze balkon nie jest od tego ... no i ze niby moi znajomi wyrzucaja pety za okno i jej dym leci do domu :ico_szoking: :ico_szoking: kiedy mam popielniczke a znajmoych mam tak czesto ze poprostu na palcach jednej reki mozna policzyc ...

a krzyknac krzykne czasami bo mozna z nimi zwariowac .. a ona mi to powiedziala bo ktos ostatnio dziecko przez okno wyrzucił i moze ja tez jestem szurnietajak czasami krzykne ... . ale powiedziałam jej ze z nia o tym rozmawiac nie bede i jak chce to prosze policje wezwac albo mops ... bo oni sa od tego a nie ona ...

no i obaczymy ...

Sikorko w kwietniu wrociłam do cywilizacji i mieszkam juz w bloku wrrrrrrrrr

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”