wlasnie dlatego u tesciowej złózyłam zamóienie na zmiksowane jagódki w słoiczkach
ja też już mam zrobione

teściowa zrobiła

pod tym wzgledem mam zlotą teściową i jest bardzo za mną kiedyś mi powiedziała że jak jej syn a mój mąż mnie skrzywdzi to ona go doprowadzi do porządku
A Wiecie wczesniej na poczatku co mnie nie było dłuższy czas na forum to własnie miałam bardzo zły okres z męzem

odkryłam że jak byłam w szpitalu i walczyłam o życie Franulka to on spotykał sie z 18 stoletnia gówniara i rozmawiał z nią na gg wieczorami jak ja juz spałam ze zmęczenia

do niczego miedzy nimi nie doszło całe szczescie ale kto wie gdybym sie nie dowiedziała w swoim czasie co by było. Wiecie co ja przezyłam myslałam że sie zabije taki mi to ból sprawiło jak przeczytałam co ona do niego pisała

a teraz sie dziewczyna mnie boi bo powiedziałam ze jak ja dorwe to nie wiem co jej zrobie. M mnie błagał żebym nie odchodziła ze to były głópie zarty ze z nudów bo mnie nie było

. A tesciowa jak sie o tym dowiedziała to myslałam ze go zabije i kompa chciała przez okno wywalic zeby sie nie zajmował głupotami tylko rodziną niech sie zajmie. A to tez było przez to że ja spałam z małym w łózku a mąż w drugim pokoju i sie oddalaliśmy od siebie. Już jest miedzy nami wszystko ok tylko ja jakoś nie moge zapomniec czesto mi sie sni po nocach i troszke mniej ufam jemu a jestesmy ze soba 10 lat a 5 sierpnia 2 lata po ślubie.
ale sie wyzaliłam i znowu mi sie to przypomniało jak moge zapomniec juz mineło 2 miesiące od tej sytuacji a dla mnie jakby to było wczoraj
prepraszam że sie wyżaliłam ale naprawde mam super tesciowa dopiero to zrozumiałam jak staneła za mną a m takie od niej słowa dostał ze jak wrócił z pracy do domu to jak dziecko płakał bo powiedział ze tak strasznie zawiódł swoich rodziców i mnie.
ale dosc czas o tym zapomniec