Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

29 lut 2008, 18:52

no Maggie nie fajnie masz ale moze babcia pomoze oby :), ja nie bede sie bala zostawic mamie wiec moge isc do pracy ale narazie nie pojde bo bym zbyt bardzo tesknila :( i plakala po katach w pracy ja taka jestem placzka :(
za to tesciowej by sie bala zostawic moze nie bala ale niechcialabym zostawic bo ona by nawet nie przebrala Macia on jak Macio zrobi cos grubszego to drze gebe na caly blok ze smierdzi i zebym juz go wziela wiec jak jabym miala zostawic z nia Macia to pewno jakbym wrocila to Macio bylby w tym samym pampersie wiec dziekuje niechce pracowac w szczegolnosci ze nie narzekamy na brak kasy :)
a ja zjadlam zupe i miesko z musztardka i sie nazarlam tak ze szok i leze Macio spi ale pewno juz niedlugo sie obudzi :)
a wy co robicie pewno sie bawicie z dzieciaszkami :) ja sama w dmu bo moj P do 20 w pracy a Macio dzis prawie nie spal wiec neiwiadomo ile pospi :)
a tak wogole to jak ktos ma ochote to zapraszam na gg nie ma problemu ja moge posluchac wysluchac moze pomoge :) buziaki

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

29 lut 2008, 19:01

Maggie, a Twoja babcia gdzie mieszka?
W PL w Wa-wie :-D
ale moja babcia to jest podrózniczka, była u mojej mamy brata w Belgi, u mojej siostry we Włoszech u mnie w Anglii też była... :ico_brawa_01:
no Maggie nie fajnie masz ale moze babcia pomoze oby :)
ano nie fajnie, ale mam nadzieje że się uda....

Pewnie dziewczynki, jak nie czujecie się na siłach iść do pracy, to nie na siłe, jak możecie sobie pozwolić na bycie z maluszkami, ja juz chyba czuje że mogę iść, poza tym muszę,
Karolinko, to masz teściową....grrr, lepiej niech się mamcia Twoja zaopiekuje Maciusiem.
a wy co robicie pewno sie bawicie z dzieciaszkami :)
Mój Szkrab ogląda teletubisie, więc jest cisza i spokój :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
edulita

01 mar 2008, 13:30

FajnieMaggie że masz taką babcie globtroterke i że może Ci pomóc moja jest już schorowana ale nawet jak była zdrowa a ja byłam dzieckiem to jakoś nie chciała się mną opiekować :ico_noniewiem:
Ja już w poniedziałek uderzam do pracy i szczerze mówiąc boje się ale tego jak to będzie w pracy - moją córcią zajmie się moja mama więc będe o nią spokojna :-) .
Karolinko - współczuje teściowej ale moja do aniołów też nie należy a jak bym miała zostawić Nikusie pod jej opieką to chyba bym osiwiała po godzinie- rozumiem Cię doskonale.
Tak wogóle to jeżeli dziewczyny nie musicie i nie czujecie potrzeby powrotu do pracy to nic na siłę bo później sobie wyrzuty całe żuycie robić że nie w pore zostawiło się dzieciątko, że może za wcześnie.....to chyba lepiej poczekać dla każdego to w innym momencie :-)
Ja musze wracać bo mi inaczej prawo wykonywania zawodu przepadnie później odnawianie jakieś egzaminy i inne historie - ide jak nie dam rady albo Niki będzie mocno tęsknić to wtedy zrezygnuje.
Ide do męża bo wrócił w nocy z Warszawy tydzień go nie było ide się nim nacieszyć - miłego dnia.

Awatar użytkownika
karolina24

03 mar 2008, 13:03

czesc dziewczyny jak weekendzik bo moj byl cudny opowiem wam skrot no wiec w sobote to nic sie nie dzialo znaczy no siedzielismy w domu bo wialo koszmarnie lae mezus non stop przy mnie obejmowal calowal no kochany byl bardzo a w niedziele obudzil mnie pocalunkami sniadnako dostalam do lozka, caly ranek moj P zajmowal sie Maciusiem a mi kazal sie szykowac i odpoczywac na wieczor ok 13 przyjechala moja mama i zostala z Maciusiem a my kolo 16 wyszlismy pojechalismy ze znajomym taksowka do restauracji castello (wloska) pyszne jedzenie potem przeslismy sie spacerkiem sloneczko swiecilo cudnie bylo do kina, obejrzeismy LEJDIS :) i potem znowu po nas kolega przyjechal i kulminacja wieczoru byla knajpa restauracja na 40 pietrze hotelu Mariott poprostu zajebiscie widok boski rewelacja normalnie az nie umiem owiedziec jak tam bylo cudnie stolik przy oknie z czerwona roza i swiecami normalnie bosko poprostu bosko zamowilismy po piwku i nagle moj mezulek wyjal pudelko a w pudelku pierscionek z Aparta jak znajde w necie to wam wysle linka o zobaczycie boski poprostu boski z bialego zlota rwelacja piekny normalnie mowie wam az mnie zatkalo niewiedzialam co powiedziec :) ukochalam go i podziekowalam :) i dalej siedzielismy i podziwialismy widoki normalnie takich urodzin nigdy nie mialam pierwszy raz taka mi zrobil neispodzianke no az nie zatkalo wieczr poprostu boski bo innego slowa nie da sie tego okreslic :) wrocilismy kolo 24 taksowka z tym kolega ktory potem odwiozl moja mame
a do tego wyztskiego mielismy czas do kina i weslzam do sklepu i kupilam piekne duze kieliszki i wlasnie popijal msobie winko ;)
normalnie mowie wam cudnie bosko rewelacja siwetnie i iewiem co jeszcze :)

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 mar 2008, 13:44

karolina24, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla znajomych i dla męża cudownie miałaś :ico_oczko:

Awatar użytkownika
karolina24

03 mar 2008, 17:51

Paulina82, no wlasnie to byl tylko wieczor mojego meza bez znajomych wlasnie mnie to zastanawia kiedy moje kozielank mi zrobia niespodziane :)
a ja wrocilam ze spacerku Macio zasnal teraz spi na balkonie a ja wcinam spagetti a na 18,30 smigam na badanie rynku dr eris i dostane 100zl :) i sie ciesze :)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 mar 2008, 19:22

Witam
Karolinko normalnie miałaś cudownie, ogomniaste :ico_brawa_01: dlamęzusia przedewszystkim, znajomego i mamusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karolina24

04 mar 2008, 13:45

witam
juz pisalam na rozmowkach ale napsize tu Wam wczoraj byla zapisana na badanie rynku kosmetykow dr Eris ale ta doktor Eris to byla przykrywka moich znajomych :) jadac na gore rucomymi schodami wjezdzaly one z torcikiem kwiatkiem i prezencikiem :) byysmy na kreglach i w kinie no mowie wam rewela :) takich urodzin jeszcze nigdy nie mialam :) super :)
a idzie albo sciagnijcie sobie filmik "Mala wielka milosci " fajny filmik :)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

04 mar 2008, 13:53

Karolina nno to niespodzianka, fajowo.
ja mam zamiar obejrzeć leidis podobno supeer...a ten drugi też bo widziałam reklamówi w TV.
Ja zaraz zmykam na kawkę do znjomej, budzę niuńka i lecimy.

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 mar 2008, 14:25

Wysyłam wam filmik z Olcia jak tańczy :ico_oczko:
http://pl.youtube.com/watch?v=UBca5EueHc0

Wróć do „Kącik dla rodziców”