bo badal mnie taki w turbanie
lucy na takiego pojebanego lekarza rasiste brak slow
wiec jakie prawo ma byc rasista, skora sam nie Angol z dziada pradziada??? Poza tym jak turban to juz sobie wyobrazam jego angielski...

Ale bym go zjechala jakby mi tak poszedl po bandzie
co do krwawienia to ja tez mialam oststnio i wlasnie dzis ide do gina sprawdzic co sie dzieje

Mam nadzieje, ze nie bedzie w turbanie
DZIEWCZYNY JAK ZNIKNE BEZ SLADU TO ZNACZY ZE NA DOBRE MI KOMP PADL!!!
Delfinkanie plakusiaj,ja tez jutro juz sie pozegnam
no ja tez pewnie niedlugo odpadne z towarzycha na jakis czas
a o 16 jade znow bucem

sorki, wiem, ze literowka, ale sie usmialam
na siedzaco jest happy hehe
na siedzaco lepiej, bo katarek splywa, i da sie oddychac. poza tym jak katarek to dobrze robisz, ze na ogrodzie spi, bo swierze powietrze tez go troche odetka
Ja wrocilam z Luska ze spaceru. Tutaj jest 14 stopni, wiec ubralam jej tylko rajstopy frotowe, sukienke, kurtke, czapeczke i butki, a wszystkie matki co mnie mijaly z wozkami to patrzyly na mnie jak na glupia, bo ich dieci dalej w kombinezonach, poprzykkrywane kocami, koldrami, normalnie jak w grudniu

a potem poczekalnie pelne chorych dzieci, bo matki przegrzane spod tych pierzyn je wyciagaja na placu zabaw, zeby sobie na dzieciaczki popatrzyly

Boze niektore matki to normalnie rece opadaja. Ale to ja w/g nich jestem nienormalna, bo nie przegrzewam i niewazne, ze oje dziecko nigdy nie chorowalo, a one co miesiac kupe kasy w aptece zostawiaja
[ Dodano: 2008-02-29, 16:07 ]
A tu taka ciekawostka dla Mam co sie dziwią, ze mowia NIE, a dziecko i tak swoje
"...ja staram się jak mogę nie używać zdania "nie wolno".
Test psychologiczny pokazuje, że nie rozumiemy słowa "nie". Oto przykład bardzo banalny:
NIE wyobrażaj sobie słonia, który nie ma różowych uszu i nie ma kokardy na ogonie. Nie kręci on trąbą i nie stoi na dwóch nogach... Mam nadzieję że komuś udało się NIE wyobrazić tego słonia
Staram się mówić, co wolno lub np. jak w tym przykładzie: "Ugryzłeś mnie... jeśli mnie gryziesz to boli i jest mi smutno" Na Groszka to działa - przeprasza i przytula, choć jeszcze wiele pracy przed nami by zrozumiał swoje czasem złe postępowanie..."