Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2008, 15:50

gdziescie sie pochowaly :-D ja ide teraz jakis obiade wszamac

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

25 lip 2008, 20:41

adia26 świetne to bylo :ico_brawa_01:
Tak widzie ze coraz mniej nas tu pisze. Duzo przeszło na wrzesien, pozmienialy sie terminy i w ogole. No szkoda :ico_placzek: Ale dobrze ze chociaz troszku nas tu jest, lepsze to niz nic :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 21:05

:-D ja jeszcze pisze-chociaz mam nadzieje ze urodze jednak w tym wrzesniu :ico_sorki:
Ale to nigdy nie wiadomo :ico_oczko:
dzisisj czuje sie ciezka i jakby mi cos zebra rozpychalo :ico_noniewiem:
Nie mam pojecia co jutro bede robic bo dzisisj posprzatalam caly dom popralam i mielismy meza kolege na obiadku-angola-troszke dziwnie patrzyl na to co przygotowalam(piersi w porach) ale potem jadl az mu sie uszy trzesly :-D

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

25 lip 2008, 21:08

ja się przyznaję ze u lisopadóweczek piszę bo wstępnie miałam na 5go listopada, oststnio ma 1go a jak będzie to niewiadomo :(
Dziś dzwoniła moja chrzestna z kanady i cos przebakała o kupnie wózeczka :) fajnie by było, ale patrzyłam na ceny i sa tam kosmiczne jesli chodzi o nowe wózeczki. Wysłałam linki jakie mi się podobają wózeczki, ciekawe jak to bedzie :)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 21:18

ja się przyznaję ze u lisopadóweczek piszę bo wstępnie miałam na 5go listopada, oststnio ma 1go a jak będzie to niewiadomo
:-D kazdy moze pisac gdzie chce i co chce :ico_brawa_01: byle bez przeklenstw :ico_oczko: albo prawie bez :ico_haha_02:
Dziś dzwoniła moja chrzestna z kanady i cos przebakała o kupnie wózeczka :) fajnie by było, ale patrzyłam na ceny i sa tam kosmiczne jesli chodzi o nowe wózeczki. Wysłałam linki jakie mi się podobają wózeczki, ciekawe jak to bedzie :)
no super gdyby udalo Ci sie znalezc sponsora na wozek :ico_brawa_01:
nam wozek zasponsorowali rodzice-ale w koncu zdecydowalam sie na kupno uzywanego i za kase ktora dali nakopowalam jeszcze duzo innych rzeczy dla malej :ico_sorki:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 lip 2008, 08:58

mmarta81, - nam w sumie pierwsza ososba zaproponowała taki zakup :) Moi rodzice mają na utrzymaniu siostrę studiującą prawo więc mają gdzie ładowć. A teść....Ekhh, szkoda gadać. Teściowej nie mam :( A szkoda.
Ale jęsli jednak będę sama musiała kupić wózeczek to też oczywiście używany.

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 09:39

- nam w sumie pierwsza ososba zaproponowała taki zakup :)
i tak dobrze ze ktos :ico_sorki:
W dzizisjszych czasch kazdy ma tyle wydatkow ze glowa boli :ico_olaboga: a wydatkow na male dziecko jest sporo i nie sa to tylko jednorazowe wydatki ale czesc z nich bedzie sie co miesiac powtarzac i obciazac nasza kieszen :ico_haha_02:
Dzisiaj u nas znowu ladnie :ico_brawa_01: slonko swieci
chyba skocze do znajomych na chwilke :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiola85

26 lip 2008, 15:53

Witam. Jak mija dzionek przyszłym mamusiom? Wczoraj mialam jakis zly dzien wszystko mi z rak leciało i w dodatku poparzyłam sobie reke wrzatkiem :ico_placzek:
Bolalo strasznie, niestety mam mała blizne i zaczerwienione, ale cale szczescie tylko troszke.
A jesli chodzi o wozki to macie racje, uzywany czy nie jest to wydatek, jak i zreszta wszystko co sie wiaze z malenstwem :-)

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 lip 2008, 16:02

witajcie!!! okropne pustki ogólnie na forum....
ja sie pochwalę, że mam 90 cm w najszerszym miejscu brzucha-kolejne 2 cm więcej w tydzień :ico_brawa_01:
Kochane, macie jakieś utwory muzyczne które często puszczacie swoim Bejbikom? ja przepadam za Joshem Grobanem i codziennie słucham "You raise me up"
http://www.youtube.com/watch?v=jkZ6SmvXOEY
"Mi mancherai" http://www.youtube.com/watch?v=EJwNS-FPXOI
"Un Giorno Per Noi" http://www.youtube.com/watch?v=T4YhZIRq ... re=related
i w ogóle wszystkie jego utwory :ico_sorki:
Poza tym "caruso" Lary Fabian http://www.youtube.com/watch?v=6Hg3DNNrH1M

czasem, jak tylko wstane zapodaję Michaela Buble "Feeling good" :-D
http://www.youtube.com/watch?v=w3BH9hKN ... re=related

Wierzę, że Kropek zapamięta te utwory i potem będzie ładnie przy nich spał :ico_oczko: a "Feeling good" wybrałam, bo słyszałam gdzieś że warto wybrac jakiś utwór "poranny", bo to bardzo pomaga w układaniu dziennej rutyny dla dziecka :ico_oczko: potem załapie, że ta piosenka oznacza dzień i przestanie wstawać w nocy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2008, 16:53

Witam sie i ja :ico_brawa_01:
zirca, ja uwielbiam Alicia Keys, młody ma chyba upodobanie do RNB :ico_brawa_01: ,tak wogle to jakies starze soulowe dzwieki mi sie podobaja, a Barry White mmmmmmmmmmmmm................ ten głos mnie rozwala :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”