Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lip 2008, 08:38

helllo z ranca!!!
za komplementy wielce dziekujemy....Zborra przesadzilas ze Ty zla matka jestes...ze zabraniasz i wymagasz...na porzadnego czlowieka Hanke wychowasz!a u nas...no coz...my tez zabraniamy z tym ze chyba nie wymagamy od niej specjalnie duzo...np.przestalismy ja uczyc takich prostych rzeczy jak np. czesci ciala,ale szczesliwie okazalo sie ze ona je juz zna... :ico_sorki: nauczyla sie przypadkowo chyba...no ale my juz sobie odpuscilismy,i juz jej mowic nie uczymy jakos ...sama teraz musi przejac inicjtywe...i idzie jej calkiem ladnie :-) a z Mayi to tez niezly pedziwiatr...wiesz czasem sie filmik poprostu udA NAGRAC jakos tak spokojnie....a ile takich w biegu mam masakra :ico_olaboga:

dobra...ide robic sniadanko malej paskudzie bo zaraz zje mi laptopa :ico_haha_01: a potem do pracy wiec bede popoludniu :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 10:37

hejka
maz w pracy wiec znow całe rano z Mila i jeszcze ten robotnik zas przyjdzie do mamy ciekawe co mi z drzemki Milu wyjdzie :ico_olaboga: wczoraj robili chyba do 22, kurna wieczor skonczył sie przyjemnie :ico_wstydzioch: ale nie az tak jak zaplanowałam no bo jak tu byc swobodnym jak na dole wrzawa :ico_noniewiem: ale A powiedział ze dzis dokonczymy wiec moze dzis sie uda na całego :ico_haha_01:

massumi na prawde piekne te twoje dzieciaczki jak blizniaki prawie ze :ico_oczko:
moi tesciowie zaczeli truc ze dobrze by było jakby znowu u nas kogos przybylo i praktycznie jednym argumentem jest to ze lepiej jak dzieci sie odchowaja razem :ico_noniewiem: u ciebie to widac jak sie swietnie razem bawia i wogole ale ja bym na razie psychicznie chyba wysiadła przy dwoch brzdacach :ico_noniewiem:

zborra samotna kapiel w jeziorze..hmmm... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lip 2008, 13:20

GLIZDUNIA, masz wyjątkową córcię, jest śliczna i mądra.
A Massumi ma już dwójkę takich dzieciaczków. To dziwne, że znam je tylko ze zdjęć, a są mi tak bliskie.

A co do imienin i urodzin, to u nas obchodzi się i jedno i drugie, u Sikora akurat nie ma problemu bo jedna impreza, urodziny miał w poniedziałek 21go, a imieniny w piątek 25go lipca i wczoraj posiedzieliśmy za stołem świętując, bo wczoraj przyjechała moja siostra.

Dziś piękna pogoda, karol już wstał po drzemce więc teraz tylko obiadek, Sikor z pracy wróci i ruszamy w plener :-D

Miłego weekendu Kochane!!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 18:41

a my tak spedzalismy popołudnie
Obrazek

Obrazek

Obrazek

pogoda do nas wrociła :-D

i musze przekazac od Kasi ze jej net nie działa i nie moze na razie do nas zerkac, byli z T u psychologa i postanowili chodzic do niego i ze Mat jest obciety i inaczej wyglada, na pewno nam pokaze jak wroci..

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 18:42

Hop hop

Ja też dziękuję za komplementy dla moich maluchów :ico_sorki:
właśnie przyleciał Michu z ważną informacją, że obsikał majtki !!! oczywiście musial mi je pokazac :ico_noniewiem:

a Urszula wysypała prażynki na odkurzoną podłogę i je rozgniata..... no i Michu jej pomaga sprzątać zjadając je.... :ico_sorki:

a dziś u nas upał a ja bez nikogo udupiona... więc zrobiłam im imitację basenu na balkonie... wszystko pieknie ładnie, ale chyba powietrze schodzi z części... oparciowej...

i właśnie Ula mnie woła do ubikacji bo zrobiłą kupę i mam ją umyć....

zara wracam ze zdjęciami...
mam nadzieję... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

26 lip 2008, 18:51

ale gorac ........ przed chwila wrocilismi ... Jakub juz umyty teraz Filip sie moczy heh

Massumi ulka kupe juz robi na nocnik ?? superr...!!!
A jak tam Miłosz i sikanie w nocy ?? ... nam sie jeszcze zdaza ...... wrrrr....

a My dzis znowu gramy w karty...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 19:05

KUlka, błagam Cię :ico_haha_01: Ulka zawołała, że ma kupę w pampersie :-D o nocniku mogę jedynie pomarzyć, bo jej wypróżnienie się jest nieprzewidywalne... w okresie lernim .... owoce itd. i wszystko ma rozregulowane jak w .... radzieckim zegarku :ico_oczko:

a moich też zaraz wysyłąm do wanny i niech się pluskają!!!!

Lady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę ogrodu !!!!! widzę, że macie z Mycią takie same baseniki !!!! :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: superaśne!!!

Mnie jutro wywiewa do teściów... bo ich nie maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i będę tam się rządzić na ogrodzie itd !!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa S U P E R

A TO DZISIEJSZE BALKONOWE WYWIJASY:

ObrazekObrazekObrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 19:13

a wiesz massumi tak sie zastanawiałam jaki kupic Milci czy ten co wy macie czy taki muchomorek bo oba mi sie podobały, ale jednak zdecydowałam na muchomorka bo to tak jakby daszek przed słoncem a chce go wziac ze soba na wczasy, a tam sie przyda choc minimalne schronienie od słonca :-)

Mila zaraz pojdzie :ico_spanko: tylko mała kapiel i mleczko i juz bo chodzi i trze oczy moje biedactwo :ico_wstydzioch:
a d :ico_wstydzioch: is jak chodziła w stroju kapielowym to mnie obsikala, normalnie w :ico_szoking: zostałam, wystraszyłam sie co sie stało :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 lip 2008, 08:53

post z wczoraj wieczora bo mi w polowie wylaczyli prad :ico_zly:
hello dziewczyny...ja juz po piwku z soczkiem :-D cos ostatnio ciagle mam na nie ochote :ico_noniewiem:

Lady,no mamy ten sam basenik,spodobal mi sie i kazalam mamie na roczek kupic :ico_oczko: ....Zborrra mi chyba nawet wtedy linka dala :ico_noniewiem: ...no i jest o dziwo super wytrzymaly,stal u nas w salonie 1,5miesiaca i ani razu nie trzeba bylo dodmuchiwac powietrza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i u nas po tej jednej kapieli powiem ze daszek super chroni przed sloncem :ico_sorki:
Mili taka podobna do Ciebie na pierwszym zdjeciu ze szok normalnie :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01: ...i chyba teraz tylko wloski ma po tatusiu... :ico_noniewiem:

Massumi,no Twoje maluchy super banda lobuzow!!!Ulka z wezykiem jakims...superasna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D a jaki ma piekny kostium :-D

u nas dzionek zlecial w upalnej pogodzie!!!!!i na obiedzie byla kuzynka A. i potem pojechalismy do tesco wywolac zdjecia dla dziadkow..i matko jakie cyry Maya odstawiala bo baaaaardzo senna byla...i chcac ja zabawic wsadzilam ja do takiego autka na monety przed sklepem i tam sie podobalo ale jak trzeba bylo wyjsc to masakra tak sie darla no i po jakims czasie uciekla do tego autka ale tam juz siedziala inna dziewczynka-wpadla w szal normalnie :ico_szoking: ...rzucila na ziemie dlugopisy ktore trzymala w rece z taka zloscia ze myslalam ze dziewczynce oczy wydlubie :ico_noniewiem: ...musielismy ja sila zabrac....w domu ledwo chodzila...walnela sie nawet o sciane bo juz nie widziala na oczy :ico_szoking:

dobra,ide spac...do juterka!!!

witam sie z rana,zaraz mykam do pracy a potem jedziemy nad morze :-D :ico_brawa_01: ...dopoklikania wieczorem!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2008, 09:08

hello z rana
ja juz pije kawke i zjadam ost kawałek ciasta..mniam mniam..ost jakos za czesto sie czyms zajadam i jak tak dalej pojdzie to kiepsko bedzie z moja figura we wrzesniu :ico_haha_01:
my zaraz zmykamy do kosciołka, a popołudniu idziemy do tesciow na działke, tak srednio mi sie to widzi, ale A juz wczoraj chciał tam isc a mi sie strasznie nie chciało i powiedziałam mu ze jutro pojdziemy no to musimy isc.. :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”