Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lip 2008, 22:51

Witajcie z wieczorka dzionek przeleciał nam bardzo przyjemnie najpierw pojechalismy do prababci Juli :-D mała drzemka obiadek i do wieczorka szlelismy na polku
urmajo, Majeczka cudownie wyglada na tym piaseczku :-D :-D :-D :-D
widac ze jej sie bardzo podobało jak cudownie macie ze tak bliziutko od morza mieszkacie ja na Hel bardzo często z rodzicami jeżdziła ach.... to były czasy :gitara:

KOCHANA AGNIESIU W DNIU ŚlUBU życzymy Ci duzo Miłosci i Radości
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

27 lip 2008, 16:31

witajcie

Wyprawa nad morze była bardzo udana,urmajo my byliśmy własnie w Stegnie :-D , korki masakra na krajowej E-7 ,ale my se bez żadnych przeszkód pojechaliśmy kolejką bo samochodem to nie było szans ,głupota :ico_puknij: ludzka ci co sie wybieraja samochodami ile to trzeba stac :ico_olaboga: pare godzin , zdjątka wkleje i opisze jak bede miała wiecej czasu ........

aguś wszystkiego dobrego na nowej drodze ,życia :-) duzo miłości i spełnienia wszystkich marzeń oraz wytrwałości wyrozumiałosci przez wiele długich lat :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Gdy Was Bóg na niebie zbliżył
dziś do siebie, niech przy
Was zostanie Szczęście i kochanie.

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 lip 2008, 18:40

Witajcie.

Ale ignorantka ze mnie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Agusiu z okazji ślubu dużo szczęścia i wyrozumiałości, a także mnóstwo MIŁOŚCI
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
A u nas dzień minął super. Byliśmy dziś na zakupach i na spacerze po Gdyni. bo mąż wczoraj tak się spiekł ma plaży, że dzisiaj nie dałby rady siedzieć na słońcu.
Teraz chłopaki pojechali na 2 dni pod namiot, więc rządzimy z Majką same. Ale cisza jest w domu.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

27 lip 2008, 21:06

Cześć dziewczynki

Padam na twarz ale na garnku jest kilka zdjęć. Jak odeśpie opisze jak było
www.garnek.pl/wiewiorki

Awatar użytkownika
urmajo

27 lip 2008, 21:49

witajcie z wieczorka.

Dziś jak widać weekend trwa na całego, ale odwiedziła nas Aga.

Aga oglądałam zdjęcia na garnku, wyglądałaś cudownie, po prostu zjawiskowo. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 lip 2008, 06:27

Hej :-)
Wszyscy jeszcze śpią a ja już na nogach, znów ta ch... na bezsenność :ico_zly:

Aga, rewelacyjne zdjęcia, wyglądałaś pięknie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Weekend minął, ale mój M. został przymusowo wysłany na urlop dwutygodniowy, bo szef gdzieś wyjeżdża i nie będzie zleceń. Do tego ma jeszcze wziąść jak urodzę reszte zaległego. Ale jakoś się wkurzyłam, bo tu niby wszystko było ustalone a tu jakieś zmiany..ehh..

Idę na balkon, 15st trochę się orzeźwię przed kolejnym dniem skwarki.

Dla wszystkich rozbudzająca :ico_kawa:
:ico_kawa: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
urmajo

28 lip 2008, 09:35

witajcie.

sensibel dzięki za kawkę.
Współczuję Ci, że nie możesz spać w nocy. Teraz męczy Cię bezsenność, a później będziesz cały czas miała ochotę na sen. Ironia losu.

A u nas nocka minęłą spokojnie. Co prawda ok 23 Majka zaczęła płakać troszkę, ale tak właściwei tylko pojękiwała. Dałam jej więc czas, bo ona wtedy pod każdym dotknięciem lub słowem histeryzuje i szybciutko zasnęła. Nie mam pojęcia co jej było :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: może zęby, a może coś jej zdrętwiało w czasie snu?

A ja na urlopie :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

28 lip 2008, 13:08

czesc dziewczyny
witam po dwutygodniowej przerwie najpierw tydzien bylam w Zakopanym srednia pogogda ale wyjazd udany i tydzien w Szczecinku to prawie nad morzem a bylam na dzien w Mielnie bylo swietnie i pogoda super :)
jak bede miala chwile to powklejam zdjecia chociaz ich mam malo bo w Zakopcu nie bylo pogogdy a do drugiego miejsca zapomnialam :(
buziaki gorace tak jak u mnie jest goraco 30 stopni :)
AGA [glow=darkblue][shadow=cyan]WSYZTSKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA [/shadow][/glow]
ogladalalm zdjecia na slicznie wyszlas i strasznie powaznie wyszlas z niach :) ucaluj mala :)

[ Dodano: 2008-07-28, 14:26 ]
giewont
Obrazek
to cos zamiast krpowek bo na kropowkach bylam tylko raz przez dwie godizny i jak juz sie zbeiralam na fotki to zaczelo lac wiec tu cosw zamian :)
Obrazek
tu ja na spacerku w jedeny sloneczny dzien
Obrazek
tu skocznie
Obrazek
i ja z ... :) :-D stara a glupia hehehe
Obrazek
no i moge Macia ale to juz z apartamentu bo nigdzie nie hcodizlismy przez pogode
Obrazek
i ostania mina :)
Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo

28 lip 2008, 21:48

witajcie z wieczorka.

Widzę, że wszystkie mamusie i ich pociechy siedzą na dworze i korzystają z pięknej pogody. A tu pustki.

Karolina witaj po długiej przerwie. Zdjęcia rewelacja, nawet to zamiast Krupówek, ha ha.

A nam dzień minął dość miło, mimo mojej wizyty u dentysty. Po południu odwiedziła mnie szwagierka i nagle zrobił się wieczór . Ja nie wiem dlaczego ten czas tak szybko leci.Korzystam z ostatniego spokojnego wieczorka bez męża i synka. Majka już śpi a ja serfuję po necie.

[ Dodano: 2008-07-29, 12:55 ]
witajcie.

Widzę, że przyszło mi pisać sama ze sobą :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

A u nas ok. Noc średnia, ale za to pogoda za oknem wspaniała, jest ciepło , ale nie duszno i od czasu do czasu słoneczko się chowa za małą chmurką.
Rozkoszuję się ciszą w domu, Maja ucina sobie drzemeczkę, a chłopaki jeszcze nie przyjechali.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2008, 21:16

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ojej jakie tu pustki zawitały jedynie
urmajo, dzielnie stoi na posterunku ale pewnie wszystko wina pogody jest tak ciepło ze az szkoda siedziec w domu my prawie od rana do wieczorka siedzimy na placu zabaw Jula uwielbia sie huśtac noi oczywiscie piasek :-D :-D :-D
karolina24, Super zdjecia widać ze wypad sie udał a macio zadowolony :ico_haha_02: :ico_haha_02:
sensibel, co tam u ciebie słychac jak sie czujesz pewnie tobie te upały daja w kość ps obiecalas fotki hihi niemysl sobie ze my tu zapomniały o tym :ico_oczko:
wiec raz dwa wklejaj i sie nie ociagaj :ico_haha_01:
Julcia juz sobie śpi dzis wyjatkowo poszła wczesniej spac a tak to szaleje do 22 a nawet dalej - nicpon jeden :ico_oczko:
Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”