justyna25, no to nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc udanego urlopu Wróć opalona,wypoczeta i zadowolona...
Córcia pewnie też sie wyszleje
Buziaczki...................
[ Dodano: 2008-07-27, 13:24 ]
Delfi wczoraj urodziła córeczkę!!!!
karina22, ja jeszcze w dwupaku i nie zapowiada sie nic,aby to mialo sie zmienic...
Zazdroszcze Ci urlopu...ale tez cieszę się ze trafiliscie z pogoda.I wiem jak to jest...nie chce sie wracac do tej szarej rzeczywistosci No ale coz...trzeba.
Wiesz coś wiecej o delfi?
I jak masz z nia kontakt...pozdrow ja odemnie i niech ucaluje corcie
Jagna30, pogoda nie dokonca była udana ,praktycznie ostatnie 3 dni były słoneczne,a w te pierwsze dni w swetrach spalismy,3 dnia musiałam domek dogrzewac zeby mała niezmarzła,ale ogólnie fajnie było,wiekszosc czasu spedzalismy za osrodnkiem mamy 445 zdjęć
do delfi dzis albop jutroi bede dzwoniła,jestem ciekawa jak sie czuje,tylko z jej mężęm rozmawiałam w dzien jak urodziłą.
Justyna na urlopie,delfi(kurcze nawet nie wiem jak ma na imie )zajmuje sie corcia.
Ja to wpadam na chwilke,sprawdzam czy kolezanki z watku zaczely sie sypac.
witam na forum po dluzszym czasie
dzis mala ma tydzien ale ten czas zlecial......
karina22 normalnie jak tam sie wakacje udaly, tyle fotek o matko...suuuper:)
jagna30 wiec jaki szpital wybralas?????mowie wam biziel t jak tragedia...
mala na tydzien dostala jak by prezent by nie bylo jeje tak goraco wiatrak wentylator stojacy....i wiecie ze mi dzis zasnela odrazu po karmieniu:)))
justyna25 nie dizwie sie ze szpital oblegany..ale wogole, ze przyjmuja ponad stan, a nie odsylaja do innych a ty nawet podwyzki nie dostaniesz, a wiecej pracy, co za polityka...pozdro
delfi1, fajno ze jestes karmisz małą cycusiem???ja moja cały czas pisz jak tam pierwsze dni minęły w pełnej rodzince.\malutka twoja przesliczna,jak troszke podrosnie to was odwiedzimy
U nas urlopik był udany,w przyszłym roku tez sie wybieramy