tak mielismy namiocik na plaze super rzecz polecam.napisz czy miałaś namiocik na plażę,
nie byla badzo grzeczna wszystko ja interesowalo, byla bardzo spokojnaZuzia nie marudziła nawet w pierwsze dni? jak mija podróż z dzieckiem?
my mamy dosc blisko nad morze jechalismy 3 godziny z czego zuzia przespala 2,5, to nie nasza pierwsza tak daleka droga bo jezdzimy tez do mojej tesciowej 480 km i zuzia jest w miere grzeczna ale potem juz pod koniec placze i marudzi, wiec musimy robic dwie przerwy jedna godzinna, a 2 pól godzinna.deserki dawalam jej na plazy,lub w domu bo zabralismy ze saba lezaczek, widzialam ze duzo mam tak wlasnie zrobilo bo to wygoda dziecko sobie lezy i wszystko oglada, chociaz bylo cieplo ja zakladalm zuzi dluga bluzeczke czasami bo strasznie mocno wial wiatr i ciagle miala cialko zimne, wez ze saba tez moskitiere bo os bylo bardzo duzo, i to chyba wszystko normalna bylo raczej bez wiekszych przygotowan, zabralm wszystko dla malej co mi jest w domu potrzebne, i to wystarcza, udanego urlopujak mija podróż z dzieckiem?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość