Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 13:11

Czesc Majoweczki!!!

Mam pytanko czy jakis dzieciaczek mial szyne na nogi??bo moja niunia musi miec szyne na kolana na noc :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 13:12

u Kulka,obciecie dochodow to wprowadzilo by mnie w furie chyba na dzien dzisiejszy :ico_zly: no wspolczuje....
zapodaj jakis przepisik na salatke z sosem czosnkowym :ico_sorki: ...tak bym zjadla a pomyslu brak :ico_noniewiem:

a co do gotowanego miesa to ja nie jem :ico_wstydzioch: ...tak bardzo mi nie smakuje ze szkoda zwymiotowac...jako dziecko bylam niejadkiem strasznym i od tego czasu pamietam smak przezuwanego miesa....takiego w smaku jak gotowane i zle mi sie kojarzy...miewam odruchy wymiotne.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-30, 13:14 ]
oj Frydza,wspolczuje...u nas zadne dziecko nie mialo....a dlaczego takie cos musi Wiki nosic?ma krzywe nozki czy jak?Ty mnie nie strasz bo nam nawet nikt tutaj kolanek nie sprawdzal :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-30, 13:15 ]
Kulka foty,foty i jeszcze raz foty chce widziec tych Twoich facetow!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 13:22

GLIZDUNIA, Bylismy u ortopedy z Wiki,czekania 2 godz :ico_olaboga: zrobili Wikuni usg kolanek,musialam ja trzymac z calych sil bo musiala byc nie ruchomo podczas zdjecia,ale plakala :ico_placzek: :ico_placzek: ma krzywe kolanka,musi miec szyne na noc :ico_placzek: :ico_placzek: jutro jedziemy ja zalatwiac ,czesciowo jest refundowana z NFZ :ico_noniewiem:
Ech mam dosc :ico_placzek: :ico_placzek:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 13:27

kulka no to pokaz nam tych twoich przystojniakow!!a ty pracujesz?

ja tez uwielbiam surowki sałatki itp pod kazda postacia, z racji tego ze nie jem ziemniakow zawsze do obiadu mam..mniam..

glizdunia ja robie sałate, kapuste na rozne sposoby z roznymi dodatkami i potem do tego dokładam gotowy sos z knora zawsze i tam tez jest pyszny czosnkowy, nie wiem czy kulka tez tak robi :ico_noniewiem:

frydza ja tez nie wiem nawet co to jest szyna na nozki i czemu ona ma słuzyc?Milenka miała rozworke jak była mała, ale ona miała pomoc rozwijac sie bioderkom :ico_noniewiem:

a ja własnie skonczylam malowanie łazienki :ico_noniewiem: wymysliłam se robote i zas jestem detka!! :ico_wstydzioch: ale mam odswiezone..
biore sie za obiad..
popołudniu mam kolejne jazdy, trzymajcie kciuki, nie wiem czy wogole jeszcze cos z tej jazdy pamietam, tak sie stresuje ze :ico_szoking: :-)

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 13:33

czemu ona ma słuzyc?
u nas ma slozyc wyprostowac kolanka,bo Wikuni ida kolanka na zewnatrz!!jutro zobaczymy to ustrojstwo co to jest!!
Dziekuje za odpowiedzi :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 13:35

Lady 3 mam kciuki!!!!!napewno pojedziesz ladnie tylko sie nie stresuj bo akurat nerwy to najwiecej moga zepsuc!!!pamietam jak na egzaminie mialam takiego kolesia co na caly glos spiewal stare piesni niemieckie...takie typowe szlagry...i walil dlugopisem o tapicerke i caly podskakiwal tylko po to zeby mnie wyprowadzic z rownowagi :ico_zly: ...od razu go wyczailam i sie nie denerwowalam bo jemu o to chodzilo zeby mnie sters zjadl...i zdalam,ale jak sie usmiechalam sama do siebie bo koles przechodzil sam siebie :ico_haha_01: :ico_puknij: !!!!

Frydza,wlasnie sobie poczytalam na necie o tym...i mysle ze moja Maya nie ma tego,bo nie spelnia kryteriow powodujacych te dolegliwosc...ale Wam wspolczuje,i mysle ze Wiki ponosi to kilka miesiecy max. w nocy i bedzie dobrze...lepiej teraz niz jak bedzie wieksza :ico_noniewiem: choc podejrzewam ze to moze byc niewygodne,ale to dla jej dobra!!!!!3majcie sie!!!

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 13:38

GLIZDUNIA, dzieki,mamy za 3 miesiace przyjechac do kontroli,oby wtedy juz bylo wszystko dobrze!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lip 2008, 13:53

Lady,a Ty nie jesz ziemniakow ze wzgledu na diete?czy nie lubisz poprostu?bo ja uwielbiam pod kazda postacią :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: a Maya tez tak bardzo lubi i nawet duzo ich zjada :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-30, 14:54 ]
Obrazek
Obrazek
czy ktos widzi podobienstwo?bo mnie juz chyba nadchodzi obsesja...bo jak widze dziecko bardzo podobne do mojej Mayci to jakos tak mi sie milo robi i zaraz wyobrazam sobie jak bedzie wygladala w przyszlosci.... :ico_haha_01: ....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lip 2008, 15:32

GLIZDUNIA, bardzo podobne ma oczy i chyba kolor włosów. Wyglądała mi trochę inaczej niż maya ale na początku myślałam że to ona :d

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lip 2008, 15:40

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-) :-) Dziś na świecie pojawiła się moja kuzyneczka Nicola - 3950 gram i 58 cm :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :-D :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”