ja sobie dziś o 12 w nocy parzyłam melisę bo znów dostałam kołatania serca i ciśnienie mi skoczyło 155/90. musiałam się uspokoić a melisa jest najlepsza
milutka204, ja pochłonęłam (bardzo dosłownie) pizzę zaszalałam normalnie, bo mi się obiadu nie chciało robić, a że mamusia przez te 12 dni bankowo nie pozwoli na fast foody to nawet mój Chłop się zgodził
ananke, pizza mniam mniam bylam 2 dni temu na niej ale mam ochote teraz na nia buuu w tele pizzy jest taka pyszna... troche droga ale naprawde warto.... wiecie co sama oczom nie wiwerze staje na wage a tu juz 66 kg;| zaczynam tyc z maluszkiem ... ale to dobrze bo lekarz powiedzial ze ani grama nie przytylam do 3,5 miesiaca
milutka204, ja przestałam na wagę wchodzić po co mam się denerwować po porodzie i tak zawału dostanę jak na wagę wlezę
nie, no żartuję.. raz w miesiącu ustaliłam, że sie będę ważyła i to juz niedługo wypaada
no ja jak na ten miesiac 3 kg;| za duzo sobie pozwolilam.. no ale nie moge prestac jesc... co zjem to zaraz za godzine lub dwie czuje niedosyt.... uwazam ze najwidoczniej potrzebje tego moj maluszek i tak musi byc.... nie chce przytyc wiecej niz 15 kg... po ciazy i tak bede musiala przejsc na diete i tak chocby nawet dla maluszka by mial zdrowy pokarmmm...
a ja tradycyjnie pije herbatke z 2 łyzkami cukru :D mniam