no witam wieczorkiem, maluszek juz spi wiec wolny wieczorek
zmywarka własnie testowana i zabawna sytuacja bo cała rodzinka czekała w namieciu bo zostało 10 minutek do konca a tu sie okazało ze naczynka gorace i ni jak nei da sie poogladac jak sie umyło
wiec trzeba jeszcze troszke poczekac
ale ja i tak jzu szczesliwa bo nie trzeba bedzie garów myc
a w niedzilke robie małego grilla na urodzinki wiec tym bardziej góra naczyc sie szykuje
bedzie mozna porzanie ja przetestowac
a zmywareczke kupilismy firmy boscha bo z tego co czytałam to jedna z najlepszych firm,a le zobaczymy jak to w praniu wyjdzie
a raczej w myciu
Violu super ze kupilas w koncu cos dla siebie bo mamuska tez musi super wygladac
a masz racje jak bym miała wybierac pomiedzy pralka a zmywarka to wybór były jasny bo jednak wole myc garki niz prac recznie szczególnie przy czwórce maluszków
u nas tez dzis strasznie wiało ale słoneczko tez swieciło wiec suzo czasu spedzilismy an podwóreczku
Sosim co do wagi to zaczełam jesc mniej ale czesciej i staram sie tez ograniczac słodycze, bo ja to uzalezniona jestemm wiec bez by sie nie dało
a 1,5 kilo zrzuciałm przy piatkowej chorobie żoładkowej ale tego sposobu to nie polecam
bo niezbyt przyjemny
a mój maluch jzu od dawna pije z takie bidonku z rurka bo z niekapka wogóle nie chciał pic, z butelki to tez nei chetnie bo on by chciał pic na stojaca a z butelki sie nie dąło bo tracił równowage i sie przewracał wiec taki kubeczek z rurka to dla niego super rozwiazanie
i bardzo szybiutko sie z niego nauczył pic wiec polecam
A jak tam przyjezdzacie do mnie z wizyta
moze w niedzile na urodzinowego torcika
Joasiu nie ma sie co dziwic ze Juli sie Pawełek spodobał w koncu takie same temperamenty maja
wiec dogadali by sie bez problemu
a co do dziewczyn to jeszcze nie wiadomo na czy Milence sie spodoba
i czy starsi bracia go zaakceptuja