taaa juz naszczescie mam to za sobaczy macie juz poprane wszytskie ciuszki??
torbe do szpitala pakuje kolo 20.08a macie juz spakowana torbe do szpitala??
ja jestem przea to niespamie tak zmeczona,ze nawet mi sie nie chce sprzatac A przeciez uwielbiam W sumie bede zaprawiona w niespaniu jak juz sie \kubus urodzi,bo cos czuje ze bedzie rozdarty i spac i tak nie bedeDzisisj tez pewnie bede spala dobrze bo chate pucowalam i ze 100razy po schodach lazilam w ta i spowrotem
no ja Ci sie nie dziwieprzea to niespamie tak zmeczona,ze nawet mi sie nie chce sprzatac
a nic sie nie pochwalilas ze juz jestes taka zwarta i gotowaJa torbe juz spakowalam
tylko ja sie czuje ze zyje w takiej niewiedzy w czwartek odbieram te badania krwi znowu i jak ta nonono bedzie mi chciala znowu pobrac krew to powiem zeby mi najperw powiedziala dlaczego...mmarta81, ja tez sie ciesze, odetchnelam z ulga
masz racje kochana, spytaj i musza Ci powiedziec, nie wolno niczego ukrwac do jasnej ciasnej ale zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze kochana.ylko ja sie czuje ze zyje w takiej niewiedzy w czwartek odbieram te badania krwi znowu i jak ta nonono bedzie mi chciala znowu pobrac krew to powiem zeby mi najperw powiedziala dlaczego...
to psytaj sie jej czy nie przeszkadzasz, bo masz wrazenie, jakby sie gdzies spieszyla powinna poswiecic Ci tyle czasu ile potrzebujesz a nie wyganiac, malpa jednaJa mam wizyte u poloznej 19 -ale nie lubie do niej chodzic bo jak ide to ona mi daje takie odczucie jabym musiala sie spieszyc i zaraz wychodzic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość