Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

05 sie 2008, 19:03

nie zartuj masz 30 lat dla mnie wygladasz na mniej serio i tu nie slodze, nie widac po Tobie ladnie wyygladasz kochana, w ogole inaczej Ciebie wyobrazalam

A ja w Nimeczech przytylam 10 kg bylam chudsza o wiele niz teraz, ale po porodzie postaram sie wrocic do mojej wagi 50 kg sprzed dwoch lat, moze mi sie uda, a jak nie to chociaz polowe tego bym chciala
No niestety 30 jak nic,ale moj Artur mowi ze ja cale zycie bede dzieckiem taka jestem roztrzepana.Moja siostra to wyglada mlodo-widzialas ja na zdjeciach.Ludzie daja jej 16 lat a ma 26 :ico_brawa_01: Strasznie to byl dobry pomysl z ta nasza klasa,tyle czasu juz sie znamy a nie widzialysmy sie nigdy,a tu prosze jaka laska.Wrocimy jeszcze Pati do dawnej formy-zobaczysz,ja tez tak 55 kilo normalnie waze i mam nadzieje,ze jeszcze do tej wagi wroce.Juz raz po ciazy schudlam 35 kilo wiec teraz tez dam rade pewnie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-08-05, 19:04 ]
Pati biegam w koncu ten obiad Arturowi robic,bo sie do niego od 2 godzin zabieram :-D Do pozniej :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 19:05

Moja siostra to wyglada mlodo-widzialas ja na zdjeciach.Ludzie daja jej 16 lat a ma 26
ojej nie zartuj :-D ja myslalam, ze moze z 18 ma :-D bardzo mlodo wygladacie, chyba dobre geny odziedziczylyscie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

No z ta nasza klasa dobry pomysl, lepiej sie pisze jak sie kogos widzi chociazby nawet ze zdjecia, od razu jakos inaczej, czlowiek ma ta osobe przed oczami :-)

[ Dodano: 2008-08-05, 19:06 ]
Pati biegam w koncu ten obiad Arturowi robic,bo sie do niego od 2 godzin zabieram :-D Do pozniej :-)
ok kochana idz bo ja tez mam pomagac mezowi, a on sie denerwuje ze na kompie siedze :-D

Do pozniej jak bede

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 19:49

:-D Miszka :-D ja tez wyslalam Ci zaproszenie na NK :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka

05 sie 2008, 19:55

Miszka ja tez wyslalam Ci zaproszenie na NK
O dziekuje kochana,a jak mnie znalazlas???Juz sobie obejrze Twoja galerie :ico_brawa_01: Ale sie ciesze!!!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 20:06

Ale wkurzyl mnie moj chlop, bedzie mi tu swoja zlosc na mnie wyzywal, podlancza podgrzewacz do wody bo nam sie zepsul i moja wina, ze woda cieknie :ico_zly: :ico_zly: jakie nienormalny, albo ze kluczy nie ma odpowiednich, normalnie zalamka :ico_zly:

Awatar użytkownika
miszka

05 sie 2008, 20:09

Ale wkurzyl mnie moj chlop, bedzie mi tu swoja zlosc na mnie wyzywal, podlancza podgrzewacz do wody bo nam sie zepsul i moja wina, ze woda cieknie jakie nienormalny, albo ze kluczy nie ma odpowiednich, normalnie zalamka
Nie denerwuj sie kochana,moj nie lepszy tez ma ciagle jakis problem!!!!!

Marta ale mialas piekna sukienke na slubie,w ogole pieknie wygladasz!!A zirca jaka fajna,piekne ma imie,nie mialam pojecia!!!!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 20:12

Nie denerwuj sie kochana,moj nie lepszy tez ma ciagle jakis problem!!!!!
a daj spokoj, kuzwa zawsze tak jest jak cos robi a nie wychodzi
:ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-08-05, 20:15 ]
miszka, i co zrobilas w koncu ten obiad :-D

Awatar użytkownika
miszka

05 sie 2008, 20:30

miszka, i co zrobilas w koncu ten obiad
No juz po obiadku,ale teraz Artur musi zasiasc do komputera na pol godziny,bo przeciez musimy jakies cholera auto kupic na szybko , nasze sie dzis calkiem rozkraczylo :ico_olaboga:Tez wsciekly wrocil z pracy przez ten samochod ze az sie boje odzywac,ale wcale sie nie dziwie,tak nam teraz kupno nowego auta pasuje ze szok :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 20:39

a jak mnie znalazlas???
bo mam Pati w znajomych a Ty bylas jej oststnia dodana osoba :-D
Marta ale mialas piekna sukienke na slubie,w ogole pieknie wygladasz!!
:ico_sorki: o dzieki Ci
Mi sie bardzo podobaja wloski jak masz zrobione-cudnie :ico_brawa_01:
mnie moj maz dzisisj nie wkurza bo go nie ma :ico_haha_02: zobaczymy sie dopiero jutrokolo 14 :ico_noniewiem: trszke mi smutno samej ale w domu jaki porzadek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2008, 20:39

witam sie i ja , po wizycie w szpitalu nie cierpie tej mojej położnej mysli jak nie jestem Irolka to jakas głupia jestem czy co? wszystkie inne babki jakies usmiechniete tylko ta moja jaks stara hetera :ico_zly: , ale za to pierwszy raz badala mnie prawdziwa lekarka te porzednie to pytaly sie tylko czy dziecko sie rosza i dobrze sie czuje :ico_puknij: , tym razem babka pytala sie o wszystko sama sprzwdzala mi te wyniki glukozy, dotykala mi brzuszka mowila ze maly dalej ma położenie do cesarki.... :ico_noniewiem: i chciala posluchac serduszka ale mlody nie dal sie :ico_szoking: i zafundowal mamusi usg, wiec zobaczylm go w calej okazalosci :ico_brawa_01: widzialam serduszko i jak fajnie ruszal brzuszkiem wygladalo to jakby oddychal, powiedziala mi ze to dobry znak :ico_brawa_01: wiercil sie i kopal jak szalony, mowila ze lozysko wyglada dobrze i wody plodowe tez(no tak mi sie wydaje ze to o to chodzilo) :ico_sorki: , pobrali krew zmierzyi cisnienie i w końcu było w normie :ico_brawa_01: , wiec nastepna wizyta w szpitalu 2 wrzesnia, a do GP pójde za jakis tydzien :-)
Miszka piekny brzuszek :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”