aniabella, fajnie masz, że idziesz na wesele, też bym sobie poszła
ja do gina jadę w poniedziałek też już nie mogę się doczekać

ja chcę rodzić w tym szpitalu, który sobie wybrałam mimo różnych opinii. niektóre kobiety są zadowolone, niektóre nie. wczoraj pół dnia siedziałam w necie i czytalam opinie. szkoła rodzenia jest tam za darmo. jak dzwoniłam dziś to kazali przyjść ok 20tc więc akurat za miesiąc. zapisałam się też w na poniedziałek na wizytę do przychodni przyszpitalnej w ramach programu Mama, Zdrowie i Ja. ja mam ciążę prowadzoną w lux medzie bo mam tam abonament z pracy wykupiony i pani na infolinii powiedziała mi, że jeśli chcę prowadzić u nich to w lux medzie muszę zrezygnować. a ja nie chcę tego robić bo jestem bardzo zadowolona z jakości usług. pójdę w poniedziałek na wizytę i dowiem się co pani dr ma do powiedzenia na ten temat. bo chciałabym chodzić i tu i tu by móc zweryfikować informacje...jeśli chodzi o szkołę rodzenia to też chce iść, tylko muszę iść się tam dowiedzieć,a o szpital w którym chce rodzić to muszę pogadać z ginem
hehe skąd ja to znamidę rozkładać folię na podłogę i meble, bo dziś malujemy pokój , a chce mieć mniej do sprzątania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość