u mnie to jest jeszcze jeden problem... trochę się boję tak wcześnie kupować rzeczy dla maleństwa by nie zapeszyć... wiem, że to głupie ale jakoś mam dziwne obawy. może dlatego, ze ja cały czas drżę o tę moją ciążę
trochę się boję tak wcześnie kupować rzeczy dla maleństwa by nie zapeszyć...
Napewno wszystko będzie w porządku ale jak tak bardzo się obawiasz to wstrzymaj się z zakupami jeszcze troszkę i już.W końcu nie będziesz miała wyjścia i itak na zakupy się wybierzesz.A na razie skup się na sobie,rób to co lubisz i dużo odpoczywaj,bo wkrótce nie będziesz miała czasu na takie przyjemności
aniabella, Kochana.. noo, przed kim, jak przed kim, ale przed nami nie musisz się wstydzić... ja też się czuję chwilami, jakby to pierwsze dziecko miało być
Sandrusia, noo, od czegos trza zacząć ja kupiłam pieluszki tetrowe w gwiazdki potem białe i błękitne no i na końcu te moje wypatrzone w misie
ja właśnie poleciała do sąsiadki piętro niżej i pożyczyłam od niej stetoskop lekarski powiedziała, ze mogę go sobie zatrzymać hehe. no i chciałam posłuchać serduszka dzidzi i albo nie wiem gdzie przyłożyć (choć cały brzuch osłuchałam) albo stetoskop jest za słaby by w 16tc wychwycić bicie. ale codziennie będę próbować za to swoje i swojego psa serce słyszałam doskonale.
mąż za niedługo wraca z pracy i jedziemy do emipku po prezent ślubny dla mojej koleżanki z pracy. jakoże ona też jest chcemy jej kupić album na zdjęcia dzidziusia.