Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:08

Witam was. Dzisiaj Kubusiowi podałam deserek z gruszki i na szczęście mu smakowało, bo nic innego nie za bardzo chce. Zupka ze słoiczka prawie że sie zerzygał a marchewka i jablkiem pluje. :ico_olaboga:
AniaZaba mojego tez nie za bardzo juz mozna spuścic z oka bo jak tylko wyjde na chwilke to on jest juz obrócony o 180 stopni i przekręca się gdzie mu pasuje i jak mu opasuje czy to na brzuszku czy na pleckach. Jemu jest wszystko jedno. A najlepiej mi zasypia na boku.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:25

Zupka ze słoiczka prawie że sie zerzygał
:-D :-D :-D smieszne sa tre odruchy wymiotne, moj jeszcze sie przy tym usmiecha :-D

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:47

smieszne sa tre odruchy wymiotne, moj jeszcze sie przy tym usmiecha

no mój się usmiechnął jak zobaczył że juz zakręciłam słoiczek :ico_oczko:
A i kupy nie robił od niedzieli i niewiem co mu podac żeby poszła :ico_noniewiem: Niby się nie męczy i nie płacze i baki puszcza ale ja cały czas o tej kupie myślę.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 22:02

A i kupy nie robił od niedzieli i niewiem co mu podac żeby poszła :ico_noniewiem: Niby się nie męczy i nie płacze i baki puszcza ale ja cały czas o tej kupie myślę.

[ Dodano: 2008-08-06, 22:07 ]
Dzisiaj Kubusiowi podałam deserek z gruszki i na szczęście mu smakowało,
a az jakiej firmy byl ten deserek?

ja dostalam kilka sloiczków jabluszek, takich papierówek od znajomej z ogrodu, ugotowanych, pysznych :-) sama bym zjadla wszytko :-) :ico_wstydzioch:

no i moj uwielbia jagody
z malinami, ale wiem, ze to jeszcze bardziej zatrzymuje kupe, wiec na razie nie daje. A jakie obiadki dajesz? Ty w ogole jeszcze karmisz piersia czy tylko butla?

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 22:20

Ty w ogole jeszcze karmisz piersia czy tylko butla?
w dzien piersia ale w nocy juz przeszłam na butlę ale jeszcze z 2 tyg i zakończę. Obiadków żadnych mu nie daję bo on nic niechce tylko mleczko :ico_noniewiem:
a az jakiej firmy byl ten deserek?

Z Hippa i to się nazywa Gruszki Williamsa.

[ Dodano: 2008-08-06, 22:22 ]
ja dostalam kilka sloiczków jabluszek, takich papierówek od znajomej z ogrodu, ugotowanych,

a chce je Olus jeść?? Bo mój jabłek niechce i marchewki tez nie i razem połączonych tez nie :ico_noniewiem: teraz mu podeszły te gruszki. No i te jablka , maliny i jagody ale zaprzestałam ze wzgl na te jagody.A wczoraj jak bylismy nna dziłce to dałam mu soczku z malinki takiej zerwanej z krzaczka to sie krzywił ale cos tam połknął.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 22:23

Z Hippa i to się nazywa Gruszki Williamsa.
tez sprobujemy :-)

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 sie 2008, 08:22

Moja też najdłużej nie robiła kupy 5 dni, ale w razie zatwardzeń kupcie sobie suszone śliwki są w takim małym słoiczku 80g z gerbera albo nektar śliwkowy (chyba z hippa) - zadziałał lepiej niż przypuszczałam :ico_oczko: rozrobiłam go pół na pół z wodą.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 08:34

ale w razie zatwardzeń kupcie sobie suszone śliwki są w takim małym słoiczku 80g z gerbera albo nektar śliwkowy (chyba z hippa)
nawet nie wiedzialam, ze cos takiego jest dla dzieci :-) jak trafie to kupie :-)

Zirfaka, a jakie mleko podajesz malemu w nocy? sama zdecydowalas czy lekarz Ci poradzil?

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 09:02

te gruszki rzeczywiscie dobre, mi smakowały a Marcelkowi niestety nie :ico_noniewiem:
a morelki miałyscie albo morelki z bananami?? tez bardzo dobre, z Gerbera

ja wczoraj kupilam Bebilon HA, lekarz mi doradzil, Marcys wypil moze 20, dzisiaj sprobuje mu znowu dac...

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 09:08

ja wczoraj kupilam Bebilon HA, lekarz mi doradzil, Marcys wypil moze 20, dzisiaj sprobuje mu znowu dac.
chcesz go tylko dokarmiac czy odstawic od piersi juz?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”