Miłego i spokojnego weekendu ode mnie dziewczynki.Mówią,że jakiś orkan Emma ma przejść przez Polskę,więc trzymajcie się i raczej w taką pogodę siedzcie w domu.papa.
hej unas wieje mrozny wiatr a juz mysłałam ze bedzie wiosna ja mam wolen 3dni ale sobie odpoczne oktawian w przedszkolu ja sama w domu cisza pozdrawiam was kobitki w tym roku mamy 33 lat piekny wiek a moze ktos juz miał urodziny ja mam w lipcu
a ja wrześniowa jestem beatris dziękuję, mniam...
u nas paskudnie, zrobiło się mroźno jak w zimie , a przecież mamy zimę, co ja mówię, tylko ostatnio ciepło było więc już mi się wiosna marzyła
julita ale ci fajnie, że możesz trochę odpocząć, ja przy mojej dwójce, to marzę o tym
a gdzie dziewczyny planujecie tegoroczne wakacje?
ja chyba pojadę do Grecji lub Bułgarii, ale jeszcze ni mogę się zdecydować
barbapuppa fajnie masz ja wakacje moze na wekend polskie morze pojade kasy brak robimy po swieta kuchnie meble i sciany a 13 kwietnia jade do niemiec na komunie blizników i podwujny wydatek
julitko u nas z kaską też ostatnio krucho, ale na wakacje odkładamy cały rok, a w tym roku Tadzik jedzie jeszcze za darmo, więc trzeba to wykorzystać
a za polskie morze dziękuję, byłam w zeszłym roku: ceny jak na zachodzie, żadnych wygód i pogoda niepewna