lulu81,
Aga_fr,
Natashka, hihih z tego wychodzi ze specjalisci od operacji plastycznych nie na darmo sa na swiecie hihihih ale
natshko myslalam ze jestes o wieeele wyzsza! Kurcze ze zdjec wygladasz na taka dluga laske, i zawsze sobie mowie jak Cie widze na zdjeciu ze kurcze czemu jestem takim kurduplem hihihi a tu sie okazuje ze jestes pare centymetrow wyzsza hihihihi
aga co za upal
mam nadzieje ze zakupy w tym upale sie udadza jednak
lulu lacze sie z Toba w bolu i tesknocie za wiekszymi piersiami, moje ciagle zmieniaja wielkosc, raz mam ciut wieksze raz mniejsze, ale ogolnie to nie sa wieksze od piersi mojej 12 siostrencji
ale taki los
konto hmmm musze tez o czyms takim pomyslec, w sumie w pomysle juz bylo od dawna, i uzgodnilismy ze chcemy zeby Julka odebrala kaske dopiero po skonczeniu 21 lat pieniazki, bo i tak mozna ustawic, i ze tylko 10 % moze byc przeznaczone na slodkie przyjemnosci hihihi bo znajac wszystkie tutejsze maluchy kiedy dostaja pieniazki ponad 90 % w mig jest po prostu wek hihihi wiec bylby klucz ze musza pieniazki byc przeznaczone albo na mieszkanie, albo na studia czy cos pozytecznego. Mysle ze wtedy wiecej dobrego przyjdzie z tego odkladania pieniazkow, ale to tez zalezy jak sie wpoi swojemu dziecieciu, bo moze te ograniczenia wcale nie sa potrzebne jesli dzieciaczek sam bedzie rozwazny