Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

08 sie 2008, 08:38

czesc! wielkiescie mi uczynily pustki na forum moim, moje drogie dziewczynki, tym niepisaniem swoim... gdzie wy do jasnej ciasnej??? :ico_nienie: :ico_oczko:
melduje sie pol-zywa :ico_noniewiem: upaly w nocy po 32 stopnie to przesada, nie ma jak spac, nie ma czym oddychac, przescieradlo parzy... dopiero ok 6 zrobilo sie chlodniej, teraz tez jest fajnie. Oczywiscie, jak sie nago siedzi, bo ubrania zdecydowanie przeszkadzaja :ico_haha_01: :ico_oczko:
Jak tam samopoczucie???
tosia, masz fotki od ginka?? prosimy o relacje :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tosia

08 sie 2008, 09:01

hej hej Laseczki!!! jestem jestem- medluję że synuś zdrowy: waży całe 400g i ma około 22cm długości (wiadomo teraz dokładny pomiar jest już niemożliwy). Pan doktor zrobił nam śliczne foteczki syncia z profilu, no i oczywiście dowód Jego męskości. Wkleje te fotki ale muszę jechać do rodziców, bo my nie mamy skanera. Eh jestem przeszczęśliwa... Nawet to że moja teściowa obraziła się na mnie bo przez cały czas mówie na synusia Alienek (pozostałości po porannych mdłościach kiedy to śmiałam się mówiąc że zamiast dzidzi w brzuchu ja noszę małego Obcego - czyli Aliena z mackami zamiast nóżek którymi "myział" mnie po gardle powodując mdłości) mnie nie wzrusza. Poza tym nie uważam żeby był to jakiś dowód że brak mi uczucia do mojego dziecka - a z resztą, co jej do tego. Wracając od lekarza (obyło się bez kolejek) myśleliśmy nad imieniem. I chyba przez to wszystko śniło mi się również że wybieramy synkowi imię; obudziłam się z myślą "Koszałek - Opałek" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: No i śmiech od rana:) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale to też ładnie - prawda? Choć nie mam pojęcia skąd mi się to w tej mojej porąbanej główce urodziło.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 09:03

Witam grudnióweczki :ico_haha_01: doszły mnie słuchy ze stycznióweczki Was odwiedzają wie ci ja postanowiłam zajrzeć ... :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tosia

08 sie 2008, 09:13

:-)

[ Dodano: 2008-08-08, 09:14 ]
witamy Marciu!!! Na kiedy termin?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 09:22

hej dziewczynki ja wstalam o 3:30 bo mąz pojechal z moim starszym i swoim a i zmoim bratem na grzyby ... haha ale chyba nic nie uzbierali:D

wiec jestem u mamy... straszne mamkucia brzucha dolem nie wiem czemu:(
Marcia kompletnie nic nie czujesz?? To tak jak ja ale ja usg mam dopiero 23 sierpnia wiec trzeba czekac i byc dobrej mysli

szukalam mieszkania w anonsach i udalo mi sie znalesc pare ciekawych... są drogie ale coz 230 tys stawka sie oczy miejmy nadzieje ze meza namowie ale i tak musimy miesiac czekac na pieniadze...

jak samopoczucie moje moze byc:D a wasze??

czemu jestem tylko taka pesymistka i mysle ze cos jest nie tak z niunia?

[ Dodano: 2008-08-08, 09:23 ]
tosia, gratuluje syneczka!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i cieszymy sie razem z Tobą ze rośnie zdrowo:)

Awatar użytkownika
osita

08 sie 2008, 09:26

czemu jestem tylko taka pesymistka i mysle ze cos jest nie tak z niunia?
bo cie boli :ico_haha_01: :ico_oczko: proponuje meliske, delikatne masowanie brzuszka, nozki do gory i... cierpliwosci ze trzy kilo :ico_noniewiem: pewnie niedlugo cie wybrzuszy jak diabli :ico_oczko:
Marcia77, hejka :-D
tosia, no to super!!! koszalek potwierdzony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i nie przejmuj sie, jak swojego tez alien nazywalam, hihihiihi. teraz mowie junior, ale po cichu, bo mezu sie wscieka :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 09:28

osita, wczoraj na wieczor wypiłam meliske:) a dzis mam strasznie zaczerwienione sutki i swedza jak choroba .... a siara to i tak mi dawno leci ale jak wycisne:P

ja juz nie moge sie doczekac usg!!!!!!!! mąz wróćil!!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 09:37

Na kiedy termin?

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2008, 09:47

ja powinnam być u gina w poniedziałek i jeszcze nie dotarłam ale mam nadzieję ze juz dzisiaj sie uda bo już się doczekać nie mogę może w końcu coś o płci powie :ico_oczko: będę tu dopiero w poniedzialek i wtedy zdam wam relację

Awatar użytkownika
kasiulek247
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

08 sie 2008, 10:09

hej laseczki melduje sie big dwupak hehe..brzuszki ladne macie i moj doganiacie hehe..tak prostujac u mnie dalej niewiadoma drocze sie z mezem i jak opowiadam o dzidzi to mowie nie inaczej jak Helenka a on jak cos mowi to jest Jacus junior i moja mama ma z tego niezla polewke :-D ..........do tych co ruchow nie czuja..przestancie sie zamartwiac a szybko poczujecie a wszczegolnosci milutka :ico_nienie: :ico_haha_02: moja dzidzia jak zwykle sie ujawnia jak tylko wchodze na forum i zaczynam pisac to fikolki sobie maly cyrkowiec urzadza :ico_noniewiem: :ico_oczko: najchetniej bym jeszcze sobie pospala a tu trzeba zmykac na play group z moja mala ..Emilia juz najchetniej by wyszla z domu ale mamy jeszcze troche czasu..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”