emilia7895, Emilko jeszcze raz gratuluje ci cudownego Marcelka jest słodki i sliczny
Emilka jak znajdziesz chwile napisz mi prosze wszystko co pamietasz i wiesz, chodzi mi o to jakie znieczulenie milas,ile kosztuje zoo(jesli wiesz) od ktorego momentu maż mogl byc z toba na sali porodowej i potem jak dlugo jeszcze po mogl byc z toba,???? to dla mnie bardzo wazne
A u mnie tez nic sie nie zminilo bylam dzis na KTG w szpitalu ,wszystko ok potem zbadala mnie lekarka i powiedziala ze szyjka to juz prawie calkiem mi zanikla, ale blowka dziecka wciaz balansuje,czyli wchodzi w kanal rodny i wychodzi, kazala mi przyjechac 7 marca i jesli do tego czasu glowka dziecka nie bedzie juz na stale wmiejscu tam gdzie powinna byc, to moze grozic mi cesarka,
[ Dodano: 2008-03-01, 18:41 ]Anuszka ja tez tak mam ze boli mnie cala brosza i mam takie ucisk na odbyt i na broszke i do tego takie uczucie jak by mi mala raczka za wszystko tam caignela,
to boli szok,
[ Dodano: 2008-03-01, 18:49 ]przepraszam to sie nazywa "BALATOWANIE" a nie BALANSOWANIE"
[ Dodano: 2008-03-01, 18:54 ]http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm
znalazłam fajna stronke.