czesc! wczoraj bylismy byczki ogladac, przynajmniej z domu wyszlismy

a! inauguracja igrzysk zaliczona... w czesci, bo chrapnelo mi sie

defilade przespalam (zreszta i tak pl nie pokazano tutaj...) a mezu obudzil mnie na zapalenie znicza - super, nie??
Dziewczyny - planujecie zakup spodni ciazowych czy moze bedziecie chodzic w getrach? Co w ogole z ciuchami?
ja mam juz komplet spodni, problem, bo dlugie wszystkie

ale w domu na golasa latam, bo za goraco mi, a na ulice mam spodnie podwijane... trzeba sobie radzic jakos, a brzuchal juz wydatny... nie liczac, co mnie czeka

odnosnie stanikow - ja mam mikroskopowe krostki wiec nie ma problemu

teraz urosly na tyle, ze w ogole widac, ale nie sadze, zeby jakos zbytnio sie uwydatnily jeszcze

dopiero pozniej, jak dzidzia sie urodzi, nabiora pokarmu i urosna na miesiac

najwygodniejsze sa ponoc staniki bawelniane. a majtki... dlaczego nie wolno stringow nosic? sa kobiety, ktore uwazaja je za najwygodniejsze, bo pod brzuch. ja ogolnie ich nie lubie, ale jesli komus wygodnie, to chyba nie ma przeciwskazan? a bluzki... teraz mamy to szczescie, ze jest moda na takie marszczone w biuscie i rozszerzane do dolu, wiec luzik, mozna "normalne" bluzeczki kupic a pasuja na ciezarowki
odnosnie badan, to sie nie wypowiadam... zalerzy duzo chyba od lekarza, bo w "normalnym" przypadku ponoc badania krwi co miesiac (wykluczenie anemii) a w wys. ryzyku przez 3 mce zrobili jedno badanie

oszczedzaja???
musze fotki na fotosika wrzucic i pochwale sie wam moimi ciuchowymi niektorymi zakupami

wczoraj w koncu zrobilam fotki tego, co sie suszylo kiedys tam

to pokaze wam ze naprawde fajne rzeczy mozna znalezc na szperach