Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2008, 11:40

No i widzialam na allegro calkiem ladne pasy ciazowe
nie pomoga ci do za ciasnych spodni :ico_oczko: no i juz 15 min szukam i znalazlam :ico_brawa_01: prosze bardzo:
Obrazek

sa to specjalne pasy dostosowujace twoje "stare" dzinsy (spodnie) do potrzeb brzuszka :ico_oczko: to akurat z "toys´r´us", troche drogie (27€) ale moze po prostu poszukaj na necie i u was znajdziesz :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 sie 2008, 11:44

Ja nie mam wyboru,muszę w pełnych majtach chodzić bo mam predyspozycje do zapaleń pęcherza i nerek i kiedyś lekarz powiedział mi,że noszenie stringów sprzyja takim problemom :ico_noniewiem:
Jeśli chodzi o gabaryty biustowe,to moje cuda już powięszyły się o rozmiar,a po porodzie napewno jescze im rozmiar przybędzie.
ananke, przypomniało mi się-może byś dopisała do tej listy na początku jeszcze biustonosz do karmienia,zwykle trzeba się zaopatrzyć w rozmiar większy niż się nosi aktualnie,a taki biustonosz już w szpitalu by się przydał.
o to Kochana to ja sie zaczne martwic w styczniu - teraz jest czas na przyjemnosci
Też tak uważam :ico_brawa_01: Zwłaszcza,że po porodzie czekolada nie wskazana i trzeba się na zapas najeść :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 sie 2008, 11:47

ananke, przypomniało mi się-może byś dopisała do tej listy na początku jeszcze biustonosz do karmienia,zwykle trzeba się zaopatrzyć w rozmiar większy niż się nosi aktualnie,a taki biustonosz już w szpitalu by się przydał.
noo, masz rację, wkładki laktacyjne wpisałam, ale o tym zapomniałam :-) juz tam lecę

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2008, 11:48

ja już też sie nie mieszę w moje spodnie, więc kupuję teraz rzeczy w rozmiarze L. Biustonosz też nowy większy by się przydał. Ale kupiłam sobie fajne spodnie dresowe i bluzę, super wygodne nie czuje, że je mam na sobie. :-) Jeśli chodzi o majtki to ja tez stringi noszę. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 sie 2008, 11:49

Ale kupiłam sobie fajne spodnie dresowe i bluzę, super wygodne nie czuje, że je mam na sobie.
oo, ja też kupiłam nowy większy dresik :-D rewelka, nic nie ugniata, nie ciśnie, suprrr :-) tylko Chłopu się nie podoba, że ciągle w dresie latam

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2008, 12:00

to taki recznik - spiworek i ciepla pizamka (w zasadzie praktycznie lekki kombinezonik
Obrazek

kilka zestawikow po domu
Obrazek

i cos na ulice :ico_oczko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dresik
Obrazek

a to juz na swieta :-D
Obrazek

do tego ma jeszcze kilka par dzinsow i bluzeczek, jakies ogrodniczki no i niezliczona ilosc spiochow (ponad 20 :ico_haha_01: :ico_oczko: )

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 sie 2008, 12:18

specjalne pasy dostosowujace twoje "stare" dzinsy
oj bardzo madra rzecz chociaz przynam, ze pierwszy raz w zyciu to widze.
Ciuszki slodkie a reniferek przesliczny :-D
Zwłaszcza,że po porodzie czekolada nie wskazana
buuuu, a niby dlaczego :ico_placzek: ? Nie wiedzialam o tym :ico_zly:

Cos dzisiaj jakas spiaca jestem, ciagle mi sie ziewa a tu na zakupy trzeba jeszcze jechac a wcale mi sie nie chce, predzej poszlabym do lozeczka na troszke :ico_haha_01: Wpadne do Was pozniej :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 sie 2008, 12:21

osita, śliczne ciuszki :ico_brawa_01:
tylko Chłopu się nie podoba, że ciągle w dresie latam
E tam ważne,że Tobie jest wygodnie,na seksowne sukieneczki i szpilki będzie jeszcze czas :ico_haha_01: A ja sobie wprawiłam gumki do moich ukochanych dzinsów i jeszcze mi trochę posłużą :ico_brawa_01:

buuuu, a niby dlaczego ? Nie wiedzialam o tym
No bo maluszek miałby zaparcia :ico_olaboga: Na początku odpadają też świeże owoce i soki,kapusta,rośliny strączkowe,mięso tylko chude można jeść ,nic smażonego,czasem też dzieci mają wzdęcia po ziemnakach i pieczywie białym.
Ja przy karmieniu na początku to wkólko tylko gotowanego kurczaka z ryżem na zmianę z gotowaną rybą jadłam,bo mały miał kolki :ico_olaboga: Potem można stopniowo wszystko wprowadzać,ale na początku to masakra jest :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 09 sie 2008, 12:27 przez secret25, łącznie zmieniany 1 raz.

Emilka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

09 sie 2008, 12:27

ja nie wiem jak mam sie wpisac na liste mamusiek wchodze tam ale nie ma zdnej opcji dopisz sie. a co do ciuchów to sama nie wiem ja od pażdziernika bede chodzic po uczelni tak dziwnie w dresach moze uda mi sie kupic jakies spodnie moze ze sztruksu. o staniku nie wpominam bo cos mnie trafia. ja ogólnie be zciąży mam rozmiar D. i jestem szczupła jak pasuja miseczki to pod biustem sznurkiem musze chyba wiązać.nienawidze kupowac staników to koszmar.
Ostatnio zmieniony 09 sie 2008, 12:31 przez Emilka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 sie 2008, 12:30

Emilka, musisz dopisać posta na ostatniej stronie tego wątku z tą listą :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”