Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

01 mar 2008, 19:09

Żeby było jeszcze zabawniej dostał rozwolnienia. Ząb juz prawie na wierzchu.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 mar 2008, 21:38

-indigo-, :ico_olaboga: oby szybko Tomusiowi przeszlo :ico_noniewiem: EDYTKO przepraszam za glupi zart :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: duzo zdrowka!!!!JUTRO tez mam caly dzien Arusia pod opieka :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 mar 2008, 23:39

witajcie

kamila jesli ty jestes okropna matka to ja rowniez :-D
u ciebie to przynajmniej znana przyczyna marudzenia i niespokojnego snu (zebole)
a u nas co??? ten przerywany sen trwa juz od przeszlo 3 miesiecy, a zeboli jak nie bylo tak nie ma. ba! nic nie wskazuje zeby mialy sie przebijac..
i pal licho zeby..
tylko niech lelek znormalnieje. bo te noce sa koszmarne :ico_olaboga:

miniona byla pelna pobudek , nawet adam zastrajkowal i musiala pare razy sama ruszyc tylek hehe
a leon darl sie w lozeczku z piskiem jak opetany, dopiero u nas w lozku i przy cycu bylo ok

kamila ty sie w ogole nie stresuj opoznieniem jakis osiagniec u tomka :ico_nienie: .. przeciez tluka nam do glowy wszyscy ze kazde dziecko rozwija sie wlasnym tempem
a juz takie sprawy jak raczkowanie, chodzenie czy zabkowanie to nawet lepiej jak sie pozniej pojawiaja hehe i dla zdrowia.. ponoc
a raczkowanie i dla nas samych
jeszcze zatesknimy za czasami kiedy nasze babla grzecznie lezaly w lozeczku a my moglysnmy w tym czasie zajac sie swoimi sprawami hehe

teraz juz bedzie tylko intensywnie... na maxa hehe

oczywiscie ze kazda nowosc cieszy i czekamy na kolejne etapy w rozwoju z utesknieniem hehe

sama ciesze sie jak widze kiedy lelek podnosi ten swoj tyleczek i porbouje smigac doi przodu.. ale mu nie wychodzi hehe wiec on tez z tych nieprzemieszczajacych sie
uda mu sie z trudnoscia do tylu nieco ruszyc i tyle na temat hehe

takze bez cisnienia hehe maja jeszcze czas
ja np probuje uczyc go bic brawo, czy robic papa i takie tam pierdoly ale moje dziecko ma mnie nonono
nie chce tez mowic TATA ani MAMA tylko KOKO
niech mu bedzie :-D

wazne ze zdrowy, sliczny i wesoly hehe

podobnie jak jego brat blizniak :ico_oczko:

a my wlasnie powrocilismy od znajomych tak a propos blizniakow hehe oni maja dwoch duzych lobuzow hehe ale w swoim domu sa znosni hehe

lelek smial do nich jak durny hehe
obzarlismy sie,, na maxa

teraz zapodamy film Jestem legenda z will smithem widzial ktos?

aha slyszlaam ze ten lEJDIS jest nonono ale nie mam skad sciagnac hehe musze go zdobyc hihi

robilismy tam pare smiesznych zamaskowanych fotek
to zalacze pozniej

dobranoc papa

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

02 mar 2008, 08:22

Wczoraj napisalam posta i dzisiaj patrze a go nie ma :ico_zly:
Ech
Kamilko wspolczuje nocek no i zeby zeby wyszly ..pisalam wczoraj (posta wcielo) ze mojemu dwie gorne jedynki ida bo dziasla napuchniete :ico_oczko:

No i opisalam wizyte tesciowej ale szkoda gadac :ico_oczko:

http://magdex22.posadzdrzewo.pl/

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 mar 2008, 10:10

Witajcie :ico_haha_02: ,

mam prawie 1500 postów do przeczytania i chyba nie dam rady tego nadrobić :ico_olaboga:

U nas wszystko w porządku , mieszkamy już na nowym mieszkaniu i jest super , wczoraj podłączyli mi net więc w końcu będę z Wami na bieżąco.Chyba mnie jeszcze pamiętacie co ?

pozdrawiam Was serdecznie , do zobaczenie póżniej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2008, 10:20

WITAM :-D u nas wczoraj nie bylo pradu :ico_szoking: dzis tez mam pod opieka Arusia hihi czyli pelne rece roboty :ico_oczko: MADZIORKA same madrosci napisalas w poscie czyli ze kazde dziecko sie inaczej rozwija itd :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zgadzam sie z Toba :ico_oczko: MADZIU drzewko ci super rosnie klikam co dzien :ico_oczko: i wspolczuje perypeti z tesciami Obrazek ACIU pewnie ze cie pamietamy i gratuluje nowego mieszkanka :-D zagladaj do nas czesciej!!MILEGO DNIA POZDRAWIAM Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2008, 14:50

Acia witaj !!!1 no wreszcie jestes!!! juz teraz nas nie opuszczaj bo grono nam sie zaweza hehe

ja tylko na chwile
bo czekam na rosolek gotowa do wyjscia
adas jeszcze lelkowi wsunie obiadek i zmykamy, szukac wozka, nocniczka i ksiazki z przepisami dla lelke hehe
a potem do centrum, do kosciola i na spacerki

zycze wszystkim milej niedzielki

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

02 mar 2008, 16:50

Witajcie czuje się fatalnie ten antybiotyk chyba nie działa migdałki mam jeszcze gorsze niż w czoraj Aciu miło mi cię poznać
Madziorka u nas pogoda do nonono i ja też zgadzam się z tobą każde dziecko rozwija się indywidualnie i masz racje cieszą nas postępy ale ile ja bym dała żeby czasami mała tak jak kiedyś jadła i spała np. teraz jak jestem chora
Aciu z twojego suwaczka widać że Julcia ma dziś swoją miesięcznicę :ico_urodzinki: :ico_tort: i prześliczny z niej tygrysek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2008, 22:46

Witam wieczorkiem Arusiek odwieziony do domku :-D Wiki troche zdziwiona ze niema kuzyna do szalenstw i gonitwy :ico_oczko: DLA JULI Obrazek Obrazek EDYTKO duzo duzo zdrowka Obrazek

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

03 mar 2008, 09:11

Witam a gdzie żeś cie się wszystkie podziały :ico_szoking: nie ma was i nie ma u mnie jes gorzej dziś do lekarza nic przełknąć nie moge od piątku wieczorem coś tam skubnę i to wszystko w brzuchu mi burczy ale nic nie da rady do ust włożyć , cholera nie życze takiego choróbska najgorszemu wrogowi.Wiki w czoraj usilnie chciała być ze mną jak tylko ją komuś dałam to ryk a ja na ziemi musiałam siedzieć żeby ją nie nosić to jej odpowiadało taka mała a już rządzi .W czoraj też usilnie prubowała wstać na tych swoich maleńkich stópkach a jak jej nie wychodziło to się wkurzała bestia mala :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”