Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 18:58

Witam melduje sie

nie bylam w szpitalu, ale zobacze jeszcze, zadzwonie do mojej poloznej i zobacze co oa powie, jak na razie ie kuje mnie tam na dole, moze to faktycznie maly uciska na szyjke, ale mam caly na dole obolaly brzuch, nie wiem od czego, i jest twardy i ciagnie w dol :ico_noniewiem: jaka ja jestem zielona w tych sprawach, nic nie umiem odroznic :ico_placzek: a glowa jak bolala, tak boli................
ak ja Giezazdroszcze ze ma juz swoja Zuzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczna jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez zazdroszcze, ze ma juz swoja Zuzie przy sobie, tez bym juz chciala

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 19:08

moze to faktycznie maly uciska na szyjke,
Pati moze byc!!!!Z opisywanych obiawow niby sie zgadza :ico_noniewiem:
Ale tak jak pisalas jestes zielona ja tez :ico_noniewiem: wiec jak co to wal do szpitala-tylko torbe wez ze soba jakby Cie tak jak mnie chcieli na porodowke od razu barc :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sie 2008, 19:12

tylko torbe wez ze soba jakby Cie tak jak mnie chcieli na porodowke od razu barc :-D
oj z tym bedzie problem, bo nic nie mam jeszcze dla siebie :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sie 2008, 21:29

oj cichutko tu dzisiaj :ico_noniewiem: , mykam chyba do łóżka jakas zmeczona jestem :ico_spanko: .Kolorowych snów :-D

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

11 sie 2008, 21:34

Pati85 nie martw sie nie jesteś sama :-D ja też nie mam jeszcze nic dla siebie :ico_nienie: a w sumie już powinniśmy mieć torbe pod ręką, :ico_haha_02: bo co jak co ale teraz to już sie może zdarzyć wszycho :ico_ciezarowka: ,my już po kolacyjce,teraz trzeba skoczyć pod prysznic,poczekać na mężulka aż wróci z drugiej zmiany i iść lulu!!! :ico_spanko: na szczęście ostatnio dobrze sypiam i do toaletki góra dwa razy wstaje :ico_brawa_01: ,pozdrawiam i życze spokojnej i przespanej nocy!!! do juterka,pa! :ico_papa:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:33

Witam sie, a co tu takie pustki :ico_szoking:

Ja juz po sniadanku i zastanawiam sie co tu robic, za oknem szaro, ponuro, deszczowo.... co za lato :ico_placzek:

Gdzie sie podziewa nasza miszka??? Wczoraj ja widzialam na wspolnym terminie, ale nic nie napisala, mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku :ico_noniewiem:

Wstawac spiochy :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:36

:ico_brawa_01: witam :ico_brawa_01:
Gdzie sie podziewa nasza miszka??? Wczoraj ja widzialam na wspolnym terminie, ale nic nie napisala, mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku
wiesz jak tak nic sie nie dzialo to moze nie miala co napisac :ico_noniewiem: albo sie jej nie chce -tez czasem mam takie dni...

Ja wlasnie sniadanko jem i wyruszam w trase-bank-poczta-market :-D
Ale u nas w nocy lalo :ico_szoking: ciagle mnie budzilo to stukotanie deszczu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:40

wiesz jak tak nic sie nie dzialo to moze nie miala co napisac :ico_noniewiem: albo sie jej nie chce -tez czasem mam takie dni...
no mam nadzieje, ja tez mam tak czasami, sprawdze co nastukalyscie i nie chce mi sie pisac :ico_wstydzioch:
Ja wlasnie sniadanko jem i wyruszam w trase-bank-poczta-market :-D
o to milych zakupkow :-)

Ja nie wiem co bede robila, nie mam na nic ochoty, dzis bede dzwonila do poloznej, bo niepokoja mnie te mocne bole brzucha, dzis to az pod sama glowe nogi zwinelam tak bolalo, normalnie jakbym okres miala

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:49

dzis to az pod sama glowe nogi zwinelam tak bolalo, normalnie jakbym okres miala
zadzwon zadzwon i sie upewniej czy wszystko ok...
Ja poki co nie mialam takich boli :ico_sorki: wiec nie mam pojecia co to :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 09:51

mmarta81, normalnie az mnie krzyz zaczal bolec z tego bolu i noga dretwiala :ico_noniewiem: :ico_olaboga: nie mam pojecia co to jest juz mialam meza budzic ale przeszlo i zasnelam ale nad ranem znow to samo bylo

[ Dodano: 2008-08-12, 09:52 ]
Ide cos porobic, musze w sumie mieszkanko ogarnac ale nie mam ochoty przez ta pogode, ale mus to mus :-/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”