Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 20:39

Melduję uroczyście, że z racji, że zborra ma dziś II rocznicę ślubu mężulek zabrał ją do kina ;-) A później może jakaś kolacyjka ... :ico_brawa_01:

Kochani - miłej zabawy i jeszcze raz wszystkiego najlepszego :ico_prezent:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 21:38

Oł noł :-D

Zborzątka WSZYSTKIEGO NAJ !!! Oby się poukaładało po Waszej myśli !!!

Obrazek

A moja mała panienka coś niespokojna.... rzuca się.... kurcze no chyba jej ciepło bo spocona jest..... ale co rozbudzić przebierając.... aaaaaaaaaaa :ico_olaboga:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 22:18

Karolinko, to szalony wieczór dzisiaj masz!!! Najlepszego. A tak swoją drogą, jestem ciekawa czy Karola dzisijesz nocy tu zajrzy - znajac ją pewnie tak :P chyba, ze maz przejmie "wladze" :ico_haha_02:

mój przyszly szwagier poszedl na "meskiego" grila i z siostrą zostałysmy same. wypiłysmy piwko, zjadlysmy chipsy :ico_wstydzioch: i obejrzalysmy lajdis - uwielbiam ten film :-D

mloda znowu sie rzucala, ale nie bylpo takiego cyrku jak wczoraj

Glizdunia wózek ma paski i zielony tez wśród nic sie znajdzie :)

dobranoc

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2008, 22:42

hej a mi fotosik nie działa :ico_zly: próbuje te zdjecia wgrac ..moment..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sie 2008, 22:54

Zbora...no to gratuluje rocznicy!!!!!!!!!!!!!i impreza bedzie....no a jak dojdzie do kolacji to juz wogole luz blues :ico_brawa_01: :-D czekam na relacje!!!

Massumi
,skad masz takie sliczne zdjecie naszej Zboralskiej parki?

Gosia...smaczka robisz tymi fotkami a nic nie wklejasz!!!mi ostatnio tez cos nawalalo ale mam sposob-wgrywam po jednym zdjeciu :-)

[ Dodano: 2008-08-12, 23:05 ]
fotki z dzis
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 00:33

O, ledwo weszłam a tu mnie zdjęcia atakują...
dziękuję Wam kochane...ale nie ma czego zazdrościć...film oczywiście spoko, luźna romantyczna komedia...ale raczej naszych relacji nie naprawiła i nonono strzelił kolację!!! bo wszystko już było pozamykane...a moje nieśmiałe napomykania o restauracji na mieście, co dla mnie logicznie i pewnie dla wszystkich bab...oznacza rozmowy przy alkoholu...niestety męż odebrał nielogicznie i strasznie męsko...bo logika przecież jest niemęska...więc po krótkim spacerze do drzwi nieczynnego baru i moim znów nieśmiałym pytaniu czy może usiądziemy w ogródku na piwo...jakoś przeszło bez echa i jak już się nadąsałam to on chciał chyba tylko dla świętego spokoju tam uściąść...ale mnie już nie było to potrzebne i z mega fochem i ukradkiem puszczanymi łzami, oraz stosem myśli, że ten związek już nie ma szans i że nie odejdę bo mi wstyd wróciliśmy do domu! uroczy wieczór prawda??? potem ja błyskawicznie zasiadłam do kompa a jaśnie pan leży na łóżku i czeka chyba nonono na dostawę szarych komórek!!! w nonono to mam...
powiem więc tak...Maycia farciara ma śliczne buty!!!
a Jagodzianka huśtawkę :ico_brawa_01: a Kiniulka wózek!!! :ico_brawa_01:
u mnie na szczęście noc była dobra, bo Hanutka nie płakała!!! jupi!!!
Gocha pies??? no superaśnie...
Massumi a czym Ty karmisz to dziecię? :ico_oczko: i ucałowania dla Micha!!! sto lat!!!
Lady no brawa za tatowanie!!! w końcu się ojczulek doczekał!!! :ico_brawa_01:

a ja spier...bo późno już...trza się obmyć i położyć...a tu na duszy źle i tragedia i w ogóle to mi by się psycholog przydał, ale ja nie wierzę w uzdrawiającą moc terapeutów...na razie zabijam swe stresy żarciem, co wywołuje kolejne stresy...i w nonono to mam...życie jest tak krótkie...ale beznadziejne, więc może je sobie skrócę... :ico_haha_01: dobranoc!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 08:36

zborra, kochanie, ty sie tak nie denerwuj te tego swojego J. ja przyjelam taktyke, ze kazda jego wypowiedziana głupota jednym uchem wpada drugi wypada. no chyba ze jest to juz taka glupota ze musze powiedziec pare slow na ten temat.

GLIZDUNIA, fotka super i ubranka tez cool

Gosia A, to moze zgraj na innej stronie foty niz fotosik??

dzisiejsza nocka byla ok, mala juz nie narobila cyrku! wiec moje cuda w postaci czopkow i zelu na dziąsla sie nie przydaly - cale szczescie - nie lubie nlodej faszerowac lekami

dzisiaj pogoda do nonono!!! deszczowa i zimno, wiec tylko spacer do sklepu wchodzi w gre... :(

a i zapomnialam wam wczoraj napisac, po poludniu bylam na zakupach z siostrą i kupilam sobie buty, takie na codzien sportowe, i kupilam se torebke i bluzke :)

zaszalam wczoraj :)

milego dzionka zycze wszystkim

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sie 2008, 09:06

hejka...
Zbora...no to wieczor byl ale nie taki o jakim marzylas...hmmm....a szkoda :ico_noniewiem:

Doris,zakupki-super...od razu ma sie ochote gdzies sie wystroic i wyjsc nie?

a ja...ja mam zalamke,moze popoludniu Wam napisze o co chodzi...teraz za pol godziny ide do lekarza-znaczy sie do pielegniarki ktora i tak mnie do lekarza odesle....powod niezbyt ciekawy,powoduje u mnie problemy z jedzeniem,bole glowy i inne takie ze stresu :ico_olaboga: ...jeszcze pogoda nie nastraja pozytywnie...nic tylko usiasc i plakac :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2008, 09:24

Cześć dziewczynki,

GLIZDUNIA, co to się z Tobą dzieje? Mów szybko bo się martwię. A butki i bluzka śliczna.
doris, super czasem zaszaleć :D
zborra, szkoda że nie wyszło jak miało, ale kochana nie poddawaj się. Jeszcze będzie lepiej.
Gosia A, czekam i czekam i mam nadzieję że się doczekam na zdjęcia. Hubertus naprawdę wielki :)

Ja byłam wczoraj w urzędach załatwić formalności z samochodem i trochę się wkurzyłam bo skarbówka mnie zablokowała a miałam nadzieję załatwić wszystko w jeden dzień a teraz muszę prosić mamę o załatwienie rejestracji za mnie.
A już za 2 dni wyjeżdżamy na urlop :D Już się nie mogę doczekać :D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2008, 09:32

glizda co sie dzieje????????????
nie strasz ludzi

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”