ja juz jadlam leczo, jak maly mial chyba 2 miesiaceAha.... zrobiłam dzis leczo zjadłam porcję cekawe czy nic małemu nie bedzie ? Chyba juz nie trzeba tak mocno przestrzegac diety ?

No wlasie kiedy mozemy zaczac jesc pmoarancze????
ja juz jadlam leczo, jak maly mial chyba 2 miesiaceAha.... zrobiłam dzis leczo zjadłam porcję cekawe czy nic małemu nie bedzie ? Chyba juz nie trzeba tak mocno przestrzegac diety ?
ja juz mam nawet mniejdziewczyny, a jak sobie radzicie z waga po porodzie? ja ciagle nie moge wrocic do mojej a nawet mi rosnie ;(
to tak jak ja, tylko jeszcze bigosu nie jadlamja juz jem wszystko oprocz fasoli i bobu i cytrusów. No i gazowanego nie pije.
ja już miałam 3 kg mniej niż przed ciążą ale teraz mąż na urlopie i troszkę sobie dogadzamydziewczyny, a jak sobie radzicie z waga po porodzie? ja ciagle nie moge wrocic do mojej a nawet mi rosnie ;(
ja tez musze spróbować uwielbiam sok z [pomarańczyZ TYMI MANDARYNKAMI I POMARANCZAMI TO FAJNIE SLYSZEC, MUSZE SPROBOWAC juz mi sie tak chce cytrusów.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość