Witajcie poznym wieczorkiem Baboski
Jak wiecie dzisiaj mielismy oblewac Marcuska razem z tesciami,i owszem przyszli na kawe ladnie bylo do czasu.. maly Marcus spal sobie w sypialni a ja mylam cos w kuchni szklanke czy cos,i malutki zaplakal bo wypadl mu smoczek,i poszedl do niego moj maz razem z tesciowa,a ja z ciekawosci tez chcialam zobaczyc jak moj maz Marcusa ladnie uspokaja ale moj tesc odrazu do mnie takim tonem po co tam idziesz do malego,a ja ze ide zobaczyc i juz tesciowa do mnie mowi ze mam zobaczyc jak ladnie dumny tata lezy kolo swojego syneczka,a na to tesc do mnie ze widze malego caly czas i wiecie co..tak sie tesc o nonono wkorzyl ze zaczal na mnie krzyczec i to straszne rzeczy i zebral sie i poszedl do domu tesciowa zaczela po kryjomu plakac mi sie zroblilo przykro ale ja sie tesciowi niedam ustawiac i on mi nie bedzie mowil kiedy moge do mojego dziecka pojsc i kiedy moge na nie popatrzec.,. i reszta wieczoru z tesciowa minela jak na szpilkach.. mialam wrazenie ze tesciowa jest na mnie zla ale trudno .. Oh szkoda gadac..
Moj Nicolinka spala dzisiaj slicznie 2 razy w ciagu dnia i pozno zasnela mam nadzieje ze jutro pospi tez dluzej..
A Marcusek tez ladnie sobie spi,i je i ma taki apetyt i pieknie kupki robi takie zolciutkie i troche gestawe takie papki piekne
A teraz niedawno dostal mleczko i nawet mu sie nie odbilo tylko zasnal dalej.. no i ciekawe kiedy sie obudzi w nocy a moze wytrzyma i dopiero gdzies nad ranem sie obudzi zobaczymy
Aginka dzieki za troske moja nerka mysle ze jest w porzadku,nie boli mnie staram sie duzo pic i jest ok i czuje sie swietnie,a moj cukier niewiem.. nie mierzylam jeszcze .. ale mysle ze jest ok jak zmierze to ci powiem
i dzieki za mile slowka,moja tesciowa mi tez powiedziala ze ladnie wygladam i ze macierzynstwo mi sluzy..bylam w szoku troche bo niby mi sie cera wygladniala i odmlodnialam
Diem dzieki za budujace slowka i takie milusie,to fakt radzimy sobie dobrze bo malutki duzo spi i jest kochanym i spokojnym dziieciatkiem narazie zobaczymy jak bedzie dalej..
Iza ciesze sie bardzo ze udalo sie i ze jestes w ciazy i trzymam mocno kciuki zeby sie udalo buziaczki wielkie i powodzenia
Wybaczcie ze nie napisze wiecej ale trzeba isc spac,chociaz troche pare godzin sie przespac pozdrawiam i buziaczki dla was dobranoc paa