ja zmykam, bo zaraz się zbieramy z Młodym do lekarza.. słówka powtórzyłam, mogę iść

odezwę się jak wrócimy

Ja chodzę prywatnie do lekarza więc robi mi usg za każdym razem. Byłam tydzień temu, a teraz idę 5 września. Ale bicie serduszka to jest rewelacja - też mi się gęba cieszyła i mojemu B. też.i już po wizycie. nie dostałam skierowania na usg bo lekarz powiedział, ze dopiero po 20-23 tc ale za to posłuchałam serduszkaaż mi się gęba cała roześmiała jak usłyszałam. usłyszeć bicie serca dziecka-bezcenne
![]()
to widzę,. że Twój lekarz na wzór zachodni zmniejsza ilość usg...nie dostałam skierowania na usg bo lekarz powiedział, ze dopiero po 20-23 tc
no dokładnie, lepiej bym tego nie ujęłaale za to posłuchałam serduszkaaż mi się gęba cała roześmiała jak usłyszałam. usłyszeć bicie serca dziecka-bezcenne
noo i tak tez zrobięzwyczajnie nauczyc sie oddychac prawidlowo no i codziennie po minutce dotlenic swoj organizm.
niestety, Kochana, tutaj nie mówią na państwowym usg jaka jest płeć dziecka... na każdym zaproszeniu z datą wizyty mam napisane, że nie wolno pytać o płeć dziecka, gdyż nie jest to przedmiotem badania...to chyba jako pierwsza z nas sie dowiesz co tam Ci pod serduszkiem siedzi![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość