Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 10:17

No spokój dziewczynki będzie dopiero jak się wyprowadzimy :) i to tylko 2 tyg :) a ją dam se radę u mamy narazie idę poleżeć tu na wsi

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 sie 2008, 10:19

Ciebie Kochana i to w domu, na leżąco potrzebuje ktoś inny
Dokładnie :-D Z tym,że na szczęście nie kazali mi plackiem leżeć,ale i tak sobie leniuchuję z laptopkiem na łóżeczku :ico_ciezarowka:
a Mały potrzebowuje kontaktu z ojcem
I tu masz racje,jak zwykle :-D ,bo Bartunio to jest okropnie "mamusiny" chłopczyk :-D
milutka204, fajnie,że się pogodziliście,teraz postaraj się o wszystkim zapomnieć i zrekompensować Maluszkowi chwile stresu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 10:20

Marcia77, w sklepach sa swietne plastry zelowe na kazde miejsce w bucie, przykleja sie je do buta i wtedy nie podzieraja skory. Ona maja taka zelowa substancje w sobie i ponoc dziala :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

15 sie 2008, 10:20

milutka204, nooo, tylko odpoczywaj, zakaz nerwowania :ico_nienie: :-D

Marcia, niestety, ja też miałam taki problem... są podobno teraz jakieś maści na odciski, które suprr działają, ale to byś musiała w aptece zapytać... a ja zawsze do nowych butów to wkładałam sobie chusteczkę higieniczną na piętę, bo najczęściej na pięcie miałam odciski...

[ Dodano: 2008-08-15, 10:23 ]
Z tym,że na szczęście nie kazali mi plackiem leżeć,ale i tak sobie leniuchuję z laptopkiem na łóżeczku :ico_ciezarowka:
noo, ja też coraz częściej mruczę o laptopa bo mnie od siedzenia bolą plecy :-) ale Chłop twierdzi, że wtedy to juz w ogóle nie wstanę z wyrka :-)
I tu masz racje,jak zwykle :-D ,bo Bartunio to jest okropnie "mamusiny" chłopczyk :-D
noo, ja to samo miałam z Norbertem :-D ale mój brat mi pomagał na początku, a od kilku lat jest Krzysiek i Młodemu się zupełnie pozmieniało :-) trochę jestem zazdrosna, ale cóż, taka kolej :-)
w sklepach sa swietne plastry zelowe na kazde miejsce w bucie,
oo, o tym też słyszałam :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 sie 2008, 10:28

Chłop twierdzi, że wtedy to juz w ogóle nie wstanę z wyrka
Dobre :-D
Młodemu się zupełnie pozmieniało trochę jestem zazdrosna
Oj masz rację,ale tak bym już chciała się troszkę uwolnić od tego terrorysty :-D Na razie to tylko "mami i mami" na okrągło :-D

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

15 sie 2008, 11:21

a Lenka bardzo dobrze, ale ja niedługo nerwicy dostane. Szukamy opiekunki, z jedna umowie sie na dniach, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Marcia zaproszenie nadal aktualne, a ja zrobiłam kolejny przegląd ciuszków i nawet worki prózniowe już nie dają rady :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 11:25

Marcia posmaruj buty spirytsuem i wypchaj je gazetą!!!! tak zeby z 2 dni postaly .. one sie rozszerzą

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sie 2008, 11:43

Cześć dziewczyny ja dzisiaj też cały dzień będę leniuchować. Wstawiłam pranie, posprzątałam trochę, a teraz z powrotem leżę w łóżku z laptopem. Mój luby śpi :ico_olaboga: - leczy wczorajszego kaca, bo sobie kupił nowe wędki i wczoraj był u kolego zrobić do nich zestawy. Podobno jedna jest dla mnie. Jak wczoraj wrócił, to twierdził, że dziś jedziemy na ryby, ale teraz niestety umiera - jak zwykle. No cóż może pojedziemy jutro, zresztą dzisiaj i tak paskudna pogoda. wypróbuję tę nową wędkę.

milutka ciszę się, że pogodziłaś się z mężem, a teściową się nie przejmuj. :ico_haha_02: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 sie 2008, 14:05

Witam :-D i stawam :ico_tort: z okazji polowinek :-D :ico_ciezarowka:

Slyszalam wczesniej, ze kobiety w polowie ciazy moga byc bardzie roztargnione niz zwykle a dzisiaj sprawdzilo sie to na mnie. Co tydzien zamawiam rozne rzeczy z marketu, ktore pozniej mi donosza pod drzwi w kazdy piatek. Okazalo sie, ze tydzien temu pomylilam katalogi i spisalam numery produktow ze starego (co tydzien sie zmieniaja) no i dzis stalam sie szczesliwa wlascicielka 48 duzych puszek tunczyka (caly cholerny karton :ico_szoking: ) zamiast 1 szt (puszeczki), mrozonej brukselki (ktorej nie znosze) i wielu inych dziwnych rzeczy, ktorych normalnie bym nie zamowila. Nie wspomne, ze trafilam numerami w jakies chore cenowo rzeczy i mam dzisiaj dola, bo rachunek mnie dobil. W kazdym badz razie w ramach mojego roztargnienia od dzisiaj bedziemy jesc codziennie tego cholernego tunczyka z puszki :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2008, 14:30

wspolczuje z tym z tuńczykiem:D ja i moj M napewno bysmy tego nie jedli :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”