Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 sie 2008, 11:39

Moja bardzo dobra koleżanka z pracy nie miała wcale po pokarmu po cesarce się nie wykształcił i żadne środki nie pomogły. Od samego początku karmiła dziecko butelką.
A no masz rację,ja mówiłam o porodach naturalnych.Zwracam honor :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 sie 2008, 11:49

hej hej :-)

noo, czasami się zdarza, że po cc dziewczyny nie mają pokarmu, ale to bardzo rzadko, raczej jak całkowitą narkozę dają, a nie po znieczuleniu zewnątrzoponowym

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 sie 2008, 12:01

przysiegam, ze mojego meza wystrzele z hukiem w kosmos zeby mi sie wiecej na oczy nie pokazywal!!! mamy w domu kota, ktory ostatnio cos zle sie czul wiec mielismy zabrac go dzisiaj do weterynarza. Nie mamy specjalnego nosidla wiec poprosilam meza, zeby pozyczyl od lekarza. A on debil jak zawsze, ze on nie ma czasu i zamiast tego przyniosl jakis cholerny karton do ktorego kot nie chcial wejsc ale go i tak tam biednego wsadzil. No i oczywiscie po 10 min drogi na pieszo od domu kot mu wyskoczyl z pudelka i uciekl. Swietnie! Domowy kot! Po pol godzinie poszukiwan moj stwierdzil, ze nie ma wiecej czasu i musi wracac do pracy. No to siedze teraz w domu i mam nadzieje, ze kot jest madry i znajdzie droge do domu. A do tego kretyna to chyba nie odezwe sie przez najblizszy rok. Nieodpowiedzialny pan "nigdy nie mam czasu"!!! A ja za tym moim kotem to jak za dzieckiem jestem i jak nie wroci to mu nigdy tego nie wybacze. Mialam sie nie denerwowac a teraz siedze i pol dnia juz wyje czekajac na ta moj kicie.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 sie 2008, 12:11

Oj Sandrusia, tak to właśnie z tym facetami jest :ico_puknij: Nie denerwuj się koty to mądre zwierzaczki,jeśli to nie było daleko od domu to napewno trafi.
Mojego męża to też jak o coś poproszę to tylko słysze "potem" albo "zaraz" a i tak zazwyczaj sama to muszę robić :ico_noniewiem: A pózniej jeszcze się dziwi czemu mam zły humor :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 sie 2008, 12:14

to napewno trafi.
mam nadzieje, ze tak bedzie, bo ja sie za moment tu zaplacze :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 sie 2008, 12:23

Sandrusia, Secret ma rację, z facetami tak bywa... mój też mówi "dzisiaj to zrobię", ale jakos ostatnią moją prośbę to juz 3 tygodnie "dzisiaj" mija :-)

a kocur.. Kochana, kocurki potrafią wywiać z chaty na 3 tyg i wrócić.. także luuuz, wróci :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 13:11

Trzymam kciuki by kto wrócil.... ja osobiscie nie przepadam za kotami ale jakby moj M uderzyl mojego boksera lub gdzies go zgubił to koniec z nami !!! to jest jak moje dziecko:P no coz my kobiety bardziej sie przywiązujemy do zwierząt :)

co tam dziewczynki robicie?? u mnie duszno juz od wczoraj nie ma czym oddychac. Jade o 16 na grilla. Pojehalam po reszte ciuchow jeszcze tylko drobnostki... a co najfajniejsze dzis zaden notariusz nie byl czynny i w poniedzialek musze sama umowic sie na wtorek mam nadzieje ze szybko to zalatwimy. Bo w nastepny weekend mozemy sie wprowadzac:D :ico_brawa_01: Ale brat ma ślub a ja usg... jakos musimy sie z tym wszytskim pospieszyc bo moj M juz od pon wraca do pracy wiec bede wsyzstko w noym mieszkanku sama gromadzic:) ;(

Dzis zwymiotowalam wodą....wzielam witaminke prenatal , której dawno juz nie bralam.. i uwazam ze to wlasnie po niej zwymiotowalam... bo czulam jakis lek ... no coz... dobrze ze i tak jest ok chociaz mi ulzylo :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-08-16, 13:43 ]
Sandrusia!!! widzialam brzuszek twoj na grudniówkach spory juz masz!!!!!!!!:) a ja nie wiem czy po mnie widac chyba wrzuce zdjecie

[ Dodano: 2008-08-16, 13:56 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 sie 2008, 14:06

milutka204, noo, widać, widać - śliczny brzusio :-)
Dzis zwymiotowalam wodą....wzielam witaminke prenatal , której dawno juz nie bralam.. i uwazam ze to wlasnie po niej zwymiotowalam... bo czulam jakis lek ... no coz... dobrze ze i tak jest ok chociaz mi ulzylo :ico_oczko:
noo, ja ostatnio też miałam odruch wymiotny po witaminach ...

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 sie 2008, 15:54

i jak Wam mija sobota? u mnie leniwie, nic mi się nie chce. zaraz jakiś film na kompie sobie obejrzymy bo nic innego nie ma do roboty. do mojej mamy przyszła znajoma i siedzą i plotkują sobie a my się trochę nudzimy. na dwór nie ma co wychodzić bo widzę, że burza wisi w powietrzu. może tyle co z psem. potem wrzucę zdjęcie brzuszka bo mąż wczoraj fotografował :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 sie 2008, 18:10

milutka204, ja w ogóle nie mogę brać prenatalu,bo własnie jest mi po nim niedobrze :ico_szoking: Teraz biorę Femintal taki z kwasami omega,podobno dobry jest :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”