jagódka, jak nie ma pecherzy i mala zachowuje sie normalnie to wszystko jest ok - czasami takie rzeczy sie zdarzaja, nie mow o sobie ze zla matka jestes bo to glupie myslenie.
zbora "najtrudniejszy pierwszy krok, potem latwo mikja rok" - zobaczysz uda ci sie z tym biznesem, a tesciowi pozdówl sie rozmarzyc a sama popatrz na jego gadanie z przymruzeniem oka!!!
GLIZDUNIA, powodzenia na lotnisku, w taka pogote to chyba nawet moga odwołać lot co??
my juz po aquaparku i obiadku - gołąbki w sosie pomodorowym - mnia, mniam, mniam!
pojechalismy do sopoto i co?? pol godziny czekania w kolejce, ale A. sie uparl i powiedzial ze stoimi! poltora godziny bylismy w srodku - ludzi pelno i pojechalismy do mojej babci bo dawno u niej bylam i co?? jechalismy godzine bo korki jak cholera - a to wzystko przez to, ze przy glownej ulicy w gdansku jest galeria baltycka i ludzie do niej jechali chyba na spacer... wiecie ze jacys tam spece stwierdzili ze chodzenie (nie kupowanie) po centrach handlowych to nowy rodzaj turystyki??

glupota!
[ Dodano: 2008-08-16, 18:43 ]
Foty z AquaParku, mam ich nie wiele bo tylko na chwile wzielismy aparat na baseny potem się bawiliśmy

wybrałam takie na których nie widać moich fałdek lub jest ich mało...
[ Dodano: 2008-08-16, 19:31 ]
oj, jak tu pusto... u nas caly czas pada... jak jutro bedzie taka pogoda to zwariuje!!!