Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 21:47

juz zakupilam aparat do monitorowania oddechu,to na wypadek gdybym musiala wyjsc do kuchni albo ubikacji
to wlasnie mam dostac od marcina szefa wiec nie kupuje :ico_noniewiem:
No przytylas No jasne ze K(*&(*& przytylam,a co mam chudnac w 8 miesiacu,ja w ogole jestem na tym punkcie dosc wrazliwa,wiec sie wsciekam podwojnie.Nie obchodzi tych ludzi jak ja sie czuje tylko jak wygladam
:ico_zly: dokladnie-ta moja durna siostra ciagle sie wypytuje ile przytylam-i reakcja,,ciesze sie ze chociaz raz bedziesz grubsza ode mnie ale szkoda ze nie moge tego zobaczyc,, :ico_puknij: :ico_szoking: :ico_olaboga:
kiedys na imprezie wyrwalam klamra od spodni kolczyk z pepka i teraz mam blizne
:ico_placzek: oj biedna to musialo bolec...ajjjj...ale dobrze ze na imprezie to bylas znieczulona moze tak nie czulas :ico_oczko:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

16 sie 2008, 21:53

dokladnie-ta moja durna siostra ciagle sie wypytuje ile przytylam-i reakcja,,ciesze sie ze chociaz raz bedziesz grubsza ode mnie ale szkoda ze nie moge tego zobaczyc,,
To moj najwrazliwszy punkt,ale jak ja schudne to wtedy bede im mowila:Oj chyba Ci sie przytylo....wtedy zobaczymy :ico_placzek:
oj biedna to musialo bolec...ajjjj...ale dobrze ze na imprezie to bylas znieczulona moze tak nie czulas
Nie bede wnikala w szczegoly dlaczego nie bolalo :ico_noniewiem: W ogole zauwazylam to w toalecie ,jak juz go dawno nie mialam,nawet nie bylo krwi :ico_noniewiem: Ale juz nie moglam przez to wiecej miec kolczyka i to mnie dolowalo najbardziej :ico_placzek: A i bylas dzisiaj w Argosie czy nie?Po ile to tam znalazlas,jest nowy katalog,wczoraj kupowalam dywanik do przedpokoju to sobie wzielam :ico_brawa_01: Taki wiesniacki ten dywanik ze szok,ale cos tam musialam polozyc bo jak zaczne w pazdzierniku wozkiem na ta wykladzine wjezdzac do szlag trafi szybko moje 900f depozytu za to mieszkanie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 22:04

Nie bede wnikala w szczegoly dlaczego nie bolalo W
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ie nie przyszlym matkom nie wypada wnikac :ico_haha_01: :ico_oczko:
A i bylas dzisiaj w Argosie czy nie?
no nie bo bylo po 6 juz
chyba cos kolo 30F :ico_noniewiem:
sama nie wiem czy to kupic jutro-bo sie wkurzam sama na siebie ze wczesniej nie kupilam a teraz pod koniec na to kase strace :ico_noniewiem: ale chyba kupie... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-08-16, 22:06 ]
moje 900f depozytu za to mieszkanie
my po znajmosci wiec tylko 200F :ico_oczko: jakos przezyje jak co,,,ale tez juz mam dywanik przy wejsciowych drzwiach bo karpeta jasna a Marcina w chacie nie nauczyli ze buty zdejmuje sie po wejsciu do domu a nie po przespacerowaniu sie po nim :ico_zly:
:ico_placzek: siedze sma wieje wiatr i leje deszcz...Iga jak to ona nie rusza sie :ico_placzek: jednym slowem d o l i n a :ico_placzek:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2008, 22:11

dziwczynki nie smutowac sie :ico_nienie:
goscie pojechali maluszek slodki bardzo i slinil sie tak jak pisalam ale przeyjechal z ciocia tez wiec ani razu na raczki go nie dostalam :ico_noniewiem: ,ciocia matce go wyrywala a co dopiero obcej babie :-D ,

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 22:13

ciocia matce go wyrywala a co dopiero obcej babie ,
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oby i mi sie trafila taka dobra ciocia co sie troszke bono zajmie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka

16 sie 2008, 22:14

sama nie wiem czy to kupic jutro-bo sie wkurzam sama na siebie ze wczesniej nie kupilam a teraz pod koniec na to kase strace ale chyba kupie...
Dokladnie tak samo sie zastanawialam,ale wczesniej i tak gucio bysmy slyszaly,tylko dodatkowego stresu by nam to dostarczalo.Dla mnie nawet 1 dzien zycia w mniejszym stresie jest bezcenny,dlatego kupilam,nawet gdyby mial mi sie przydac tylko 3 tygodnie to przynajmniej spokojniej bede spala :ico_sorki:
ale tez juz mam dywanik przy wejsciowych drzwiach bo karpeta jasna a Marcina w chacie nie nauczyli ze buty zdejmuje sie po wejsciu do domu a nie po przespacerowaniu sie po nim
No wlasnie,moja tez jasna,a Artur glab jeden najpierw te swoje robocze trepy wlozy a potem mu sie przypomina ze po kluczyki od auta trzeba isc :ico_zly:
siedze sma wieje wiatr i leje deszcz...Iga jak to ona nie rusza sie jednym slowem d o l i n a
Ja tez sama bo ten ,na impreze z kolegami sobie poszedl i ma mnie w nonono :ico_placzek: Moj tez sie nie rusza dalej,lepiej po urodzeniu mogliby siedziec cicho a nie teraz :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

16 sie 2008, 22:14

dziewczyny wrzucam swój ogromny balon! :) :ico_oczko:
Obrazek]Obrazek]

Awatar użytkownika
miszka

16 sie 2008, 22:17

goscie pojechali maluszek slodki bardzo i slinil sie tak jak pisalam ale przeyjechal z ciocia tez wiec ani razu na raczki go nie dostalam ,ciocia matce go wyrywala a co dopiero obcej babie ,
No fajnie,ze wpadlas ,bo my tutaj jeczacej dostalysmy :ico_placzek:
dziewczyny wrzucam swój ogromny balon! :)
Matko,co to za cudo jest przepiekne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jaki sterczacy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: To 35 tydzien byl?

Awatar użytkownika
Agusia1982

16 sie 2008, 22:18

i jeszcze jedno
Obrazek]

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 22:19

Ja tez sama bo ten ,na impreze z kolegami sobie poszedl i ma mnie w nonono
moj kurde woli w deszczu na noc na ryby pojechac niz ze mna byc :ico_placzek:
Dla mnie nawet 1 dzien zycia w mniejszym stresie jest bezcenny,dlatego kupilam,nawet gdyby mial mi sie przydac tylko 3 tygodnie to przynajmniej spokojniej bede spala
jutro kupuje co ja bede sobie zalowac jak ten debil stracil dzisisj tyle kasy na jakies namioty i inne bezsesowne rzeczy na jedna noc na ryby :ico_zly:
Agusia 1982 :ico_brawa_01: nonono brzuszek :ico_brawa_01: zupelnie inny ksztalt niz ja mam :ico_brawa_01: i jak nizutko juz-oj kochana chyba jako pierwsza polecisz :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”