Awatar użytkownika
tosia
Trzy tysiące lat minęło...

16 sie 2008, 19:45

Aniafs a z tych herbatek to trzeba parówki robić czy przecierać twarz czy ić? Napisz - popróbujemy. A swoją drogą - Lena - ładne imię...

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2008, 21:03

Tosia, sory za brak precyzji. To są olejki, które kupuje się w takich małych buteleczkach i wystarczy odrobinę na płatek kosmetyczny i przemyć delikatnie zmiany na twarzy (wypryski). Podobno przyspieszają gojenie i działają antyseptycznie nie wysuszając przy okazji skóry. Myslę, że warto spróbować. Wysłalam dziś męża do apteki ale te najbliższe były pozamykane, a to nie az takie pilne aby szukać tego na drugim końcu miasta. Wybiorę się sama w poniedziałek.
Mi też się podoba imię Lena :-)

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

16 sie 2008, 23:52

To znowu ja!!!Dziewczyny a powychodzila juz wam kreska na brzuchu?Moze to glupie pytanie ale tak pytam.Mi jeszcze nie?Czy zalezy to od czegos kiedy wyjdzie,czy poprostu w pewnym momencie wychodzi?

caro

17 sie 2008, 10:10

czesc brzuchatki :-) , ja nadal chora :ico_placzek: , chciałam sie tylko przywitac :-)

u nas tez leje jak cholera :ico_zly:

magda83 mi z Oskarkiem wogóle kreska nie wyszła :ico_noniewiem: , wiec teraz na nia specjalnie nie czekam :-D , bo moze znowu sie niedoczekam :-) , tak samo nie miałam wystajacego pepka :-)

buziaki dla wszystkich :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sie 2008, 10:22

Witam wszystkie grudnióweczki, ja mam termin na 9 stycznia, więc ja się dzidzia pospieszy, to może być w grudniu. Postanowiłam się z wami przywitać, czasami do Was zajrzę. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

17 sie 2008, 13:29

hej dziewczyny
Dzis pogoda lepsza-nie pada.Ale ogolnie to smutek,tesknota,wspomnienia...Dzis jest pierwsza rocznica smierci mojego aniołka :ico_placzek:

caro

17 sie 2008, 13:38

magda (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sie 2008, 18:52

Magda83 /*\ światełko do nieba dla Twojego Aniołeczka, a jesli chodzi o kreskę. Ja mam ale taka baaaaardzo delikatną, prawie niewidoczną. A tak wogóle to nie wiem kiedy powinna się faktycznie pojawić, a z tego co pisze Caro widać, że może jej wcale nie być.
Magda83 napisał/a:
Moze to glupie pytanie ale tak pytam
Magda, nie ma głupich pytań, super, że pytasz bo przynajmniej jest o czym pogadać.
Caro, biedaczko kuruj się. Byłaś u lekarza???
Ja jutro rano biegnę do lab oddać siuśki do analizy a we wtorek wizyta u ginka i połówkowe usg. Zobaczymy co tam słychać w brzuszku :-)
Gaga22, fajnie Cię tu widzieć :ico_brawa_01: , zagladaj do nas częściej.

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

17 sie 2008, 21:42

Aniafs ja tez ide w tym tyg dac mocz i krew do badania a do ginka w pon za tydzien:)

Awatar użytkownika
tosia

17 sie 2008, 22:03

Cześc dziewuszki!
Co do kreski ja jej też jeszcze nie mam
Magda świeczuszka dla Twojego Anioleczka [*]
Gaga witamy wśród grudniuwek- wpadaj częściej na małe pogaduchy:)
A tak poza tym u nas też dziś lepsza pogoda przynajmniej nie padalo non stop.Za to wczoraj masakra - trolowaliśmy z M. całe popołudnie w łóżku, obejrzeliśmy 2 filmy- tzn. M. obejrzał bo ja połowę przespałam za to w nocy spać nie mogłam. Za to od jutra mój ostatni tydzień zwolnienia :( Co prawda lekarz pytał czy nie chce dalej ale powiedziałam że nie - muszę jescze pokończyć parę spraw i wtedy wrócę już do końca. Ale już powoli łapie mnie stresior na samą myśl o powrocie ehh No, ale jeszcze cały tydzień przede mną - mam nadzieje że go nie zmarnuję na gnicie w łóżku

[ Dodano: 2008-08-18, 08:42 ]
Hello! Jak tam Wasze samopoczucie w poniedziałkowy poranek. U nas ładna pogoda więc i humor lepszy:)
Caro - jak tam Twoje samopoczucie?
Dzwoniłam dziś z rańca do mojej pracy- tak żeby popytać co słychać. I już drugi raz usłyszałam komentarz że sporo mnie widać na mieście :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Cholera, -sorry, ale musze trochę powyzywać- jak jeżdziełam pierwszy tydzień za zwolnieniu do pracy bo nie było ludzi do roboty to nikomu nie przeszkadzało że mnie było widać a tereaz nagle ludzi w oczy kłuje? Kurcze - ktoś mi kiedyś powiedział, że i tak nikt nie doceni tego że pracowałam na zwolnieniu i że zawsze i tak za szybko pójdę na zwolnienie. No i co i się zgadza... Eh bez komentarza...
Zapraszam na kawk i spadam bo gorąco robi się w meczuPolska- Rosja :ico_kawa:

[ Dodano: 2008-08-18, 12:02 ]
Hej hej Laski, nie spać - pisać :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”