Cześc dziewuszki!
Co do kreski ja jej też jeszcze nie mam
Magda świeczuszka dla Twojego Anioleczka [*]
Gaga witamy wśród grudniuwek- wpadaj częściej na małe pogaduchy:)
A tak poza tym u nas też dziś lepsza pogoda przynajmniej nie padalo non stop.Za to wczoraj masakra - trolowaliśmy z M. całe popołudnie w łóżku, obejrzeliśmy 2 filmy- tzn. M. obejrzał bo ja połowę przespałam za to w nocy spać nie mogłam. Za to od jutra mój ostatni tydzień zwolnienia

Co prawda lekarz pytał czy nie chce dalej ale powiedziałam że nie - muszę jescze pokończyć parę spraw i wtedy wrócę już do końca. Ale już powoli łapie mnie stresior na samą myśl o powrocie ehh No, ale jeszcze cały tydzień przede mną - mam nadzieje że go nie zmarnuję na gnicie w łóżku
[ Dodano: 2008-08-18, 08:42 ]
Hello! Jak tam Wasze samopoczucie w poniedziałkowy poranek. U nas ładna pogoda więc i humor lepszy:)
Caro - jak tam Twoje samopoczucie?
Dzwoniłam dziś z rańca do mojej pracy- tak żeby popytać co słychać. I już drugi raz usłyszałam komentarz że sporo mnie widać na mieście

Cholera, -sorry, ale musze trochę powyzywać- jak jeżdziełam pierwszy tydzień za zwolnieniu do pracy bo nie było ludzi do roboty to nikomu nie przeszkadzało że mnie było widać a tereaz nagle ludzi w oczy kłuje? Kurcze - ktoś mi kiedyś powiedział, że i tak nikt nie doceni tego że pracowałam na zwolnieniu i że zawsze i tak za szybko pójdę na zwolnienie. No i co i się zgadza... Eh bez komentarza...
Zapraszam na kawk i spadam bo gorąco robi się w meczuPolska- Rosja
[ Dodano: 2008-08-18, 12:02 ]
Hej hej Laski, nie spać - pisać :)