Witam sie
melduje sie teraz ze za 15 minut jade do lekarza odezwe sie zaraz po i zdam relacje. Ale wczoraj mialam stracha tak po 20 zaczelo mnie brzucho bolec jak na @ i to tak mocno i do tego zaraz krzyz doszedl taki bol ze nogo mi dretwialy wystraszylam sie jak nie wiem, trzymalo moze ze dwie trzy minuty i puscilo, po 20 minutach znow i znowu to samo, ten bol moj krzyz ale ten trzymak dluzej i po 10 minutach dopiero odpuscilo ja za telefon do poloznej i mowie co jest a ona mowi, ze jak sie nie poprawi to zeby do szpitala jechac
ale na szczescie mialam tylko te dwa mocne a potem tylko takie lekkie i juz pozniej byl spokoj ale sie wystraszylam i moj maz tez.
Dobra ide sie powoli zbierac do gina
[ Dodano: 2008-08-18, 09:47 ]
I jestem juz po- z malym jest wszystkie w porzadku, rozwarcia nie ma, wszystko jest pozamykane, znow mialam mega cisnienie 150/90 ale pozniej spadlo do 120/70 i mam troche krwi w moczu, nie wiem od czego to ale ona sie mnie pytala czy nie mam nacisku na pecherz ja mowie, ze tak i ze az tak boli mocno, no ale wszystko jest w porzadku wiec ja sie ciesze. MAly wazy juz prawie 3 kg a ja znowu przez dwa tygodnie 3 kilo na plusie
te
az nie jem tyle a nie wiem czemu tak tyje, w sumie mam juz 13 do przodu no ale dobrze, ze tak mocno nie widac tych 13 kg
mam fotke malego, jest slodka, maly jest sliczny widzialam jego buzke, a zdjecie wkleje Wam potem bo lepiej zeskanowac to lepiej bedzie widac. No to na tyle