hej sorki ze sie nie odzywalam ale mialam czas tylko poczytac was na zakonczenie dnia
a ze mialo to miejsce dosc pozno wiec darowalam sobie klikanie
zwlaszcza ze jak kamila slusznie zauwazyla za duzo sie nie dzialo wiec i udzielac nie bylo potrzeby
korzystalismy z ostatnich dni z mama, codziennie zakupki przed wyjazdem, nataszczylam tego tyle ze teraz problem ze spakowaniem .. zaraz cos wymysle hehe
wieczorami jeszzce korzystalismy z mozliwosci wyjsc razem z Adamem
ale przyzwoicie i nie tak desperacko
w czwartek lelek mial szczepienie. tym razem dwa klocia i nie byl taki wesoly jka osttanio
tzn po kazdym zaplakal
ale tylko na chwile bo oczywiscie zaraz po tym juz smial i gadal po swojemu hehe kochany jest!!!!
ostatnimi dniami stwierdzilam ze nie jestem taka zla mama.. zawsze miala sobie wiele do zarzucenia... bo ja taki typ jestem!
ale teraz taak popatrzylam z dystansem na siebie
i raczej lelek sie mnie nie wwyprze ze 18lat hehehehehhe
calujemy sie po killkadziesiat razy dziennie
BIG LOVE nie? hihi
a tak na serio.... MAMY sie Swietnie!!!
lelek znow palaszowal pierozki
bardzo je lubi
dziewczyny jak obecnie wyglada menu waszzych dzieciakow????
lelek zaczyzna od butelki mleko 210ml - po 7 rano
10-11- kanapka, jajecznica badz owsianka, czy platki zbozowe, z mlekiem i owocami
14-15 zupka , i owoce
17-18 mieso z warzywami i owoce
20-21 mleko z kleikiem ryzowem-210 ml
jutro pobudka o 4 rano brrrr ale o 10.15 bedziemy w PL. kraninie SLONCA hurrraaaaa
czeka tam na nas moj tatulek i sisterka hihihi jupi!!!!
stesknieni... codziennie bawia sie z lelkiem na skypie
a on zaczyna teraz tak małpowac i kumac ze zadziwia z kazdym dniem
jak tylko uslyszy slowo "halo halo" to przyklada raczke do uszka i "dzwoni"
podnosi raczki do gory jak pytam gdzie "sroczka z kaszki" poleciala hihi
nasladuje mnie jak smarkam nos(nabawilam sie przeziebienia z gardlem hehe ale wczoraj wypilimsy po kilka keluszkow wodki i wstalam rano z lepszym samopoczuciem jeszcze dzis nadrobimy i jutro powinno byc git
)
ja wiem ze wasze dzieci sa super kumate i od dawna pewnie takie numery odstawiaja
ale lelek malo byl zainetersowany takimi sprawami
zajal sie bardziej rozowjem fizycznym, bieganiem lataniem itd hehe
a teraz zaczyna powoli rozumowac chyba hihihi
bardzo nas cieszy!!!
nie wiem czym sobie zasluzylismy na tak wesole pogodne dziecko hihi
niedawno wrocilismy z kręgli. swietna zabawa hihi
mama pierwszy raz grała ale niezle sobie radzila.. razem z adamem (naszym wygrywajacym) szli krok w krok hihi i mama tylko 1 punktem przegrala hihi
dobraa uciekam do musze walizki przegladnac i chyba adamowi conieco zostawic bo sie nie zabierzemy na bank
mama jedzie prawie na pusto wiec zarowno jej jak i moje bagaze to JA i Lelek
no i te prezenty ktore nakupowalam dzieciaakow hihihi
Madziu w takim samym miejscu bylismy z lelkiem w tym tyg. sadzac po fotkach to sa bardzo podobne te playhousy hihi lelek jest tam mega szczessliwy,
a ja bym poszalam w sekcji dla starszych dzieciaakow
maja takie dluugie zzjezdzalnie
kaamila ale mnie zaskoczylas
ja bylam pzekonana ze wy co chwile nad morze jezdzicie bo macie tak blisko przeciez nie??
leleus tez w tym roku jeszcze nie widzial morza na zywo. choc plaze zaliczal sztuczna hih
i przykro bo juz nie zobaczy niesttey a buuuuu
a w ug roku jak jeszcze nie byl swiadomo to plazowal ze ho ho hihi
no ale co zrobic jesli pogoda sie nie spisala
tylko jeden upalny weekend mielismy i to akurat wtedy kiedy nie moglismy pojechac a buu
my to sobie odbijemy.. ale lelus nie
no ale za rok poplazuje nad baltykiem mam nadzieje hihi
oczywiscie tomus z mamusia pieknie sie prezentuja jak zawsze!!!
asiula baw sie dobrze!!
edyta dobrze ze mimo wszystko utrzmujesz kontakt dziewczynek z dziadkami. to bardzo wazne dla obu stron
moj tata tez lubi popic niestety
choc zdarzaja mu sie dosc czesto dni trzezwosci i potrafi byc kochany. niestety po nich nadrabia stracony czas
ale zaskakuje mnie pozytywnie
bo jak jestesmy to sie oszczedza i bardzo zajmuje wnukiem
jednak nigdy na 100 % nie moge na niego liczyc
i zdarza sie ze w waznym momencie zalewa pale wrrrrr
staram sie sobie tlumaczyc ze to choroba.. jednak nieleczona nie prowadzi do poprawy... wrrr
no ale to temat rzekaaaa
a wiecie ze w srode SPOTYKAM SIE z
ANIA ????????????????
frydza wikunia z kitka przeswietna !!! szczesliwego powrotu zycze.. a ty sie nie łam@ dokladnie tydzien temu ja wam smecilam na ten temat a dzis juz lajcik nie? hihi
szybko minie
[ Dodano: 2008-08-16, 21:55 ]
kamila super ze "calujecie" SIE Z TOMKIEM TAK SWIADOMIE!!! lelek daje buziaka z otwarta buzia heheh
on wiecznie ma ten dziubek otwarty jak szpak hehe
edyta wlasnie ogladnelam filmik. ale wiki zasuwa. swietnie sobie radzi!! a z ciebie smieszka niezla hihi