witam
ja od rana nerwica totalna z powodu mojego kompa, bo wczoraj juz zaczał cos powlnie chodzic, a dzis go odpalam i co? gu..nic nie chciał robic jedynie co moglam odpalic to było gg, udało mi sie sms'a posłac i wiecej nic, jak chciałam net załaczyc to mi wyskakiwało ze internet explorer jest niedostepny

a poza tym nic..nawet oproznic kosza nie szło, nic nie działało..juz nie mowiac o tym ze miałam facetowi od tych naklejek co wczoraj pisałam przelew zrobic

ale uruchomiłam ponownie kompa i czekałam i czekałam i sie udało, zadziałało, ale czort wie co w nim siedzi

a wogole to tylko jak jestem na tt to czasem tak jakby mi wirus jakis wpadł zaczyna mi sie powielac strona, normalnie otwiera sie mnostwo stron z tt...miałyscie tez tak?mnie to juz powoli irytuje i chyba własnie wczoraj zaczeło mi sie cos pieprzyc po takim wyskoku
ale zrobiłam wywod na sam poczatek

sory
Mała dzis spała ze mna poł nocy, choc ja głupia myslałam ze jak ja biore do łózka to jest juz nad ranem i A zaraz bedzie wstawał ale potem sie okazało ze jeszcze chyba z 4 godz spania mu zostalo

chyba jakas nieprzytomna byłam
zborra i widzisz super ze wyjazd sie jednak uda!!ty nie mozesz tak reagowac takim stresem, bo sie wykonczysz

to udanego wypadu zycze!!
jagodka ale Mila tez nie woła mnie namietnie " mama" " mama" ona umie to słowo powiedziec, czasem zawoła, ale rzadko
za to ost czesto mowi " dość" z podkresleniem " ść " bo to jej pieknie wychodzi
zaraz wstawie link do naklejek
[ Dodano: 2008-08-18, 10:02 ]
http://www.allegro.pl/item413239359_nak ... afari.html