Cześć
Riterko - wszystkiego naj naj, buziaki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Kasiulko- siostro moja kochana, jak tak piszezsz o tym stawianiu brzucha to mi się od razu mój przypomina jak byłam w ciąży tez mi się "stawiała macica" i do 10 razy miałao byc w normie a ja ciągle miałam napięty brzuchol, pomimo iż później brałam nospe i jakieś leki rozkurczowe silne, po których czerwieniały mi nogi i miałam puls 100, a brzuch stawiał się cały czas; lekarz w końcu stwierdził, ze taką już mam macicę

delikatną i pomimo tylu skurczy i tak cesarke miałam, nie martw się i odpoczywaj najgorzj wpływa stres i nerwy i nie myśl o tym bo ja jak tylko pomyslałam czy czasem znowu skurczu nie będzie to od razu balon się robił twardy, tak więc zero myślenia o skurczach tylko same przyjemne rzeczy i odpoczynek , całuski
Piszecie ile maluchy ważą, Kornel 16.8 a wzrostu nie wiem nie mierzyłam go dawno ale jest wysoki, też każdy myśli , ze ma trzy lata, buciki jak Wiki 26 rozmiar
Dziękuję za miłe powitanie też się za Wami stęskniłam, dzisiaj cały dzień sprzątałam, umyłam okna na dole i uprałam firanki, a jutro wyjeżdzam do mamy na tydzień może dłużej, tak bardzo chciałam Wam fotki posłać ale nie wiem czy znajde jutro czas a dzisiaj juz jestem padnięta, postaram się ale na 100 procent nie obiecuje cioteczki, ide lulu bo męzuś czeka a nie bedziemy się troche widzieć

bo jade sama z małym, miłej nocy papa